Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Οι Ειδικοί Φρουροί για το εκλογικό επίδομα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Υπόμνημα απέστειλαν οι Ειδικοί Φρουροί στον αρχηγό της αστυνομίας για «την αναιτιολόγητη διαταγή συμπλήρωσης υπεύθυνων δηλώσεων σχετικά με το εκλογικό επίδομα».

Το υπόμνημα του Σωματείου Ειδικών Φρουρών:

«Κύριε Αρχηγέ

Σε μια εποχή που κράτη και υπηρεσίες τους απολαμβάνουν τα επιτεύγματα της επανάστασης της τεχνολογίας και εργαζόμενοι τους εξ αιτίας της, κάνουν τη ζωή τους ποιο εύκολη, η Ελληνική Αστυνομία με διαταγές (μη υπηρεσιακού - επιχειρησιακού περιεχομένου) της τελευταίας στιγμής, αλλά κυρίως χωρίς να ενημερώνει για τους λόγους, καλεί όλους τους υπηρετούντες εντός μικρού χρονικού διαστήματος να συμπληρώσουν υπεύθυνη δήλωση της οποίας το περιεχόμενο υπαγορεύει η σχετική διαταγή.

Δεν φτάνει η επιφυλακή του συνόλου των υπηρεσιών και του συνόλου των υπηρετούντων στις υπηρεσίες τους γιατί δεν μπορούμε ακόμη να επιλέξουμε ποιές υπηρεσίες και ποιο προσωπικό θα μπορεί να φανεί χρήσιμο σε περίπτωση ανάγκης, καλύπτοντας έτσι τις ανασφάλειες των Διευθυντών να έχουν όλο το προσωπικό "επί ποδός μάχης", ήρθε η διαταγή που λέει χωρίς το "γιατί" να προσέρθουν και να καταθέσουν οι αστυνομικοί υπεύθυνες δηλώσεις που θα αναφέρουν ότι "δεν έχει ληφθεί και άλλη εκλογική αποζημίωση για τις ίδιες εκλογές" ήτοι της 18ης και 25 ης Μαΐου 2014.

Περιττό να αναφερθούμε στην αγανάκτηση, της οποίας γίναμε αποδέκτες, συναδέλφων που μετακινούνται στις έδρες των υπηρεσιών τους, αρκετοί από αυτούς μετακινούμενοι από τα εκλογικά τμήματα στα οποία ήδη εκτελούν υπηρεσία, ώστε να συμπληρώσουν την προαναφερθείσα υπεύθυνη δήλωση. Έκδηλη είναι η δυσφορία για το γεγονός του ότι δεν γνωρίζει ουδείς τον λόγο της ταλαιπωρίας μιας και δεν επεξηγείται κάπου στη διαταγή. Αν κάποιοι λόγω ατελειών του συστήματος μπορούν να λάβουν, ή έλαβαν παρανόμως εις διπλούν το εκλογικό επίδομα δεν μπορεί για αυτό να πληρώνουν το "μάρμαρο" με επι πλέον ταλαιπωρία χιλιάδες εργαζόμενοι.

Παρακαλούμε για τα παραπάνω όπως τροποποιηθεί το κατεπείγον ή ανασταλεί η ως άνω διαδικασία, αλλά κυρίως ενημερωθούν οι εργαζόμενοι για τους λόγους που υπέστησαν την εν λόγω ταλαιπωρία και με ευθύνη ποιών».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.