Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Δέκα παράξενα αιτήματα εθνικών ομάδων για το Μουντιάλ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα ξενοδοχεία καλούνται εκπληρώσουν τα πιο απίστευτα «θέλω» των αποστολών.

Για μουντιαλικά καπρίτσια ο λόγος. Περίεργα αιτήματα που ζήτησαν οι εθνικές ομάδες από τα ξενοδοχεία ή resort ή τα προπονητικά κέντρα που έκλεισαν για την παραμονή και την προετοιμασία τους στη Βραζιλία.

Αν, λοιπόν, οι έξι προσωπικοί σωματοφύλακες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τα αρωματισμένα μαξιλάρια που ζήτησε η πορτογαλική ομοσπονδία από την διεύθυνση του «The Palms» -του θέρετρου στην πόλη Καμπίνας όπου θα καταλύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της ιβηρικής χώρας- σας φαίνεται σαν αίτημα παράξενο διαβάστε τα παρακάτω δέκα γιατί δεν… είδατε τίποτα ακόμη.

Εθνική Πορτογαλίας
Πέρα από τα δύο προαναφερθέντα αιτήματα που ήταν για… προθέρμανση η Πορτογαλία ζήτησε και άλλα δύο ψιλοπράγματα. Κονσόλες παιχνιδιών και στα 116 δωμάτια που έκλεισε και έναν θερμαινόμενο καθρέφτη που να μην θαμπώνει σε εκείνο του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Εθνική Εκουαδόρ
Η διατροφή κατά τη διάρκεια ενός Μουντιάλ είναι ζωτικής σημασίας ζήτημα. Να γιατί το Εκουαδόρ ζήτησε κάθε μέρα να υπάρχουν σε όλα τα δωμάτια της αποστολής από ένα τσαμπί μπανάνες, με την επισήμανση αυτές να προέρχονται από Βραζιλιάνικες φυτείες.

Εθνική Γαλλίας
Η Γαλλία ζήτησε από το ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει να αλλάξει σε κάθε δωμάτιο τα κλασικά σαπούνια στέρεας μορφής με κρεμοσάπουνα σε υγρή μορφή γιατί σε αυτά έχουν συνηθίσει οι παίκτες της εθνικής και να αλλάξει επίσης και το μενού του εστιατορίου, με δεδομένη την παρουσία πολλών Μουσουλμάνων στην αποστολή με συγκεκριμένες διατροφικές απαιτήσεις.

Εθνική Χιλής
Καινούργια κρεβάτια για όλη την αποστολή και σε κάθε δωμάτιο να υπάρχει μια τηλεόραση με επίπεδη οθόνη ήταν το αίτημα της Χιλής στο αθλητικό κέντρο «Toca de Raposa II», ιδιοκτησίας της Κρουζέιρο.

Εθνική Ιαπωνίας
Το να ετοιμαστεί το ξενοδοχείο «Spa Sport Resort» στο Σάο Πάολο για να δεχτεί την αποστολή της Ιαπωνίας δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση. Οι Ιάπωνες ζήτησαν σε κάθε δωμάτιο να μπει μπανιέρα υδρομασάζ

Εθνική Κολομβίας

Η Κολομβία δεν ζήτησε κάτι από το ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει, αλλά αιτήθηκε από τη Σάο Πάολο «δανεικούς» 15 παίκτες από τις νεανικές της ομάδες για να τους χρησιμοποιήσει ως αντιπάλους προπόνησης.

Εθνική Αλγερίας
Ένας καλός Μουσουλμάνος ταξιδεύει έχοντας πάντα το Κοράνι μαζί του. Στην περίπτωση, όμως, που κάποιος από την αποστολή της Αλγερίας το ξεχάσει πίσω στην πατρίδα θα πρέπει να είναι σίγουρος ότι θα το βρει και στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο «Hotel Pitanguieras» στο Σάο Πάολο όπου θα καταλύσει η αποστολή και στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου «Atletico Sorocaba» όπου θα προετοιμάζεται η εθνική ομάδα

Εθνική Ονδούρας
Εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση στο ίντερνετ σε όλο το ξενοδοχείο «Hotel Transamerica» στο Πόρτο Φελίζ και τουλάχιστον έξι τηλεοπτικά κανάλια στα ισπανικά στα δωμάτια κάθε ποδοσφαιριστή και μέλους της αποστολής

Εθνική Αυστραλίας
Δύο μηχανές καφέ σε διαστάσεις extra large τοποθετημένες στους κοινόχρηστους χώρους του «Hotel Escola Senac Ilha do Boi» για να συνοδεύει το εν λόγω ρόφημα την ανάγνωση των εφημερίδων, οι οποίες δε, εφημερίδες θα πρέπει να είναι από όλον τον κόσμο και όχι μόνο Βραζιλιάνικες ή Αυστραλιανές.

Εθνική Ουρουγουάης
Τίποτα δεν πρέπει να διαταράξει την ηρεμία της εθνικής στο «JN Resort» στο Σέτε Λαγκόας. Εξ’ ου και όλα τα κλιματιστικά των επιμέρους δωματίων έχουν υποβληθεί σε αυστηρούς ελέγχους κατά του θορύβου, με άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση υπέρβασης του ορίου θορύβου. Αλλά και οι προπονήσεις πρέπει να μείνουν κρυφές και το προστατευτικό τείχος που χτίστηκε γύρω από την «Arena de Jacaré» εξυπηρετεί τον σκοπό να κρατήσει μακριά τους αδιάκριτους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.