Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Η υπηρεσία αναζήτησης ξενοδοχείων της Google

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Λειτουργεί σε κάποιες περιοχές των ΗΠΑ.

Μια νέα υπηρεσία για την αναζήτηση και κράτηση ξενοδοχείων και καταλυμάτων απ’ ευθείας μέσα από τη μηχανή αναζήτησής της εισήγαγε η Google.

Η εταιρεία δοκιμάζει την υπηρεσία, για να καταλήξει στα χαρακτηριστικά που θα επιτρέψουν στους χρήστες να βρίσκουν και να κάνουν κράτηση σε διαθέσιμα δωμάτια, χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνουν σε άλλες ιστοσελίδες.

Όταν οι χρήστες ψάχνουν για ξενοδοχεία σε κάποια συγκεκριμένη τοποθεσία, μπορούν να δουν μια λίστα αποτελεσμάτων με αυτά που προσφέρονται στη χαμηλότερη τιμή, την κατηγορία τους καθώς και αξιολογήσεις και σχόλια χρηστών και στη συνέχεια να κάνουν κράτηση, όπως θα έκαναν αν πήγαιναν σε κάποια άλλη ιστοσελίδα.

Η Google δοκιμάζει την υπηρεσία σε έναν περιορισμένο αριθμό ακινήτων στις ΗΠΑ, αναφέρει το Tnooz και χρησιμοποιεί αποτελέσματα από άλλες δημοφιλείς ιστοσελίδες, όπως οι Hotels.com και Hotwire.com.

Όταν οι χρήστες επιλέξουν το κουμπί «κράτηση», μπορούν να εισάγουν τις προσωπικές τους πληροφορίες, τα στοιχεία της κάρτας τους και να ολοκληρώσουν την κράτησή τους, αντί να χρειάζεται να επισκεφθούν κάποια άλλη σελίδα. Τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, πληρώνουν μια προμήθεια επί των επιβεβαιωμένων κρατήσεων, ανακοίνωσε η εταιρεία, σύμφωνα με δημοσίευμα της MailOnline.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.