Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Ρόδος: Χαστούκισε υπάλληλο της ΔΕΥΑΡ μέσα στο γραφείο της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε ποινή φυλάκισης 5 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε την Τρίτη από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου ένας 47χρονος κάτοικος Ρόδου που κρίθηκε ένοχος για εξύβριση υπαλλήλου της ΔΕΥΑΡ, εντός των γραφείων της επιχείρησης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 54χρονης υπαλλήλου, ο κατηγορούμενος προκάλεσε επεισόδιο στην επιχείρηση, την εξύβρισε και την χαστούκισε για έναν λογαριασμό νερού που του απεστάλη προς εξόφληση.

Η υπάλληλος απασχολείται συγκεκριμένα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών τα τελευταία 35 έτη. Ο κατηγορούμενος παραπονέθηκε σε έντονο ύφος για το λογαριασμό του νερού, που του είχε αποσταλεί, ο οποίος εμφάνιζε λογιστικά να έχει παλαιότερο ανεξόφλητο χρέος στην επιχείρηση.

Υποστήριζε, όπως κατέθεσε η υπάλληλος, ότι η οφειλή ανήκε στον ιδιοκτήτη της παροχής του νερού και εκείνη, ενώ προσπάθησε να του εξηγήσει πως είχαν τα πράγματα, προτρέποντας τον να ηρεμήσει, δέχτηκε επίθεση.

Όπως ισχυρίστηκε την εξύβρισε, ταρακουνούσε το γυάλινο γκισέ του γραφείο της, έφτυσε πάνω στο τζάμι και όταν του έδωσε πίσω το τιμολόγιο, της το πέταξε στο πρόσωπο και στη συνέχεια την χαστούκισε, βάζοντας το χέρι του μέσα από το άνοιγμα του γκισέ.

Η ίδια εκνευρισμένη έσκισε το τιμολόγιο και κάλεσε την αστυνομία με αποτέλεσμα την σύλληψή του λίγη ώρα αργότερα.

Ο ίδιος εξεταζόμενος στα πλαίσια της προανάκρισης αρνήθηκε τα όσα καταγγέλθηκαν σε βάρος του. Υποστήριξε ότι είχαν μεταφερθεί στο όνομά του οφειλές από την κατανάλωση νερού που είχαν βεβαιωθεί σε άλλο πρόσωπο και ότι όταν διαμαρτυρήθηκε του ζητήθηκε να πληρώσει όλο τον λογαριασμό και να πάρει τη διαφορά από τον ιδιοκτήτη.

Επέμεινε ότι είχε γίνει λάθος και ότι δεν ήταν σωστό να πληρώσει εκείνος την οφειλή και ισχυρίστηκε ότι τότε η υπάλληλος έσκισε τον λογαριασμό και του τον πέταξε.

Υποστήριξε ότι εξοργίστηκε και διέψευσε ότι χτύπησε την υπάλληλο, ενώ ζήτησε να γίνει έλεγχος και στις κάμερες ασφαλείας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.