Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Νέες καταγγελίες κατά του Μπιλ Κόσμπι για βιασμούς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τρεις ακόμη γυναίκες είπαν ότι τις κακοποίησε σεξουαλικά.

Τρεις ακόμη γυναίκες έρχονται να προστεθούν στη λίστα με όσες καταγγέλλουν ότι έχουν δεχτεί σεξουαλική επίθεση από τον ηθοποιό Μπιλ Κόσμπι.

Οι ηθοποιοί Ίντεν Τερλ και Λίντα Ρίτζγουεϊ Γουάιτντιρ και η πρώην αεροσυνοδός Κολίν Χιουζ ισχυρίζονται ότι κακοποιήθηκαν από τον βετεράνο αφροαμερικανό κωμικό, ο οποίος έγινε γνωστός τη δεκαετία του 80' από την τηλεοπτική επιτυχία «The Cosby Show».

Η Γουάιτντιρ δήλωσε ότι γνώρισε τον Κόσμπι το 1971 και έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ηθοποιό σε μία συνέντευξη για δουλειά, ενώ η Τερλ λέει ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση στη διάρκεια γυρισμάτων του «The Cosby Show».

Η Χιουζ είπε ότι τον γνώρισε στη διάρκεια πτήσης προς το Λος Άντζελες, εκείνος την προσκάλεσε σε γεύμα σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς κι έπειτα την κάλεσε στο δωμάτιό του να πιουν σαμπάνια. Όταν ξύπνησε έπειτα από ώρες, συνειδητοποίησε, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ότι είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση. «Έζησα όλη τη ζωή μου με ένα φοβερό μυστικό για το τι μου έκανε ο Μπιλ Κόσμπι. Δεν το είπα ποτέ σε κανέναν» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέντευξη Τύπου παρίστατο και η δικηγόρος Γκλόρια Όλρεντ, η οποία εκπροσωπεί τις τρεις γυναίκες και άλλες καταγγέλλουσες.

Πρόσφατα το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες διέταξε τον 78χρονο ηθοποιό να καταθέσει ένορκα στις 9 Οκτωβρίου σχετικά με τις καταγγελίες μίας γυναίκας, η οποία ισχυρίζεται ότι της έδωσε ναρκωτικά και την κακοποίησε όταν ήταν ανήλικη.

Ο Κόσμπι αντιμετωπίζει κύμα κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων γυναικών. Τον περασμένο μήνα, 35 από αυτές πόζαραν για το εξώφυλλο του περιοδικού New York. Ανάμεσά τους ήταν μοντέλα, σερβιτόρες, κουνελάκια του Playboy και πρώην εργαζόμενες στον καλλιτεχνικό χώρο. Μία από αυτές υποστηρίζει ότι ο Κόσμπι την βίασε όταν εκείνη θρηνούσε τον χαμό του εξάχρονου γιου της.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.