Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Οι πιο σέξι αθλήτριες της χρονιάς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι πιο σέξι αθλήτριες της χρονιάς αναδείχθηκαν ύστερα από προτάσεις και ψηφοφορία φιλάθλων σε ένα site των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όλα αυτά πάντως πριν από την ολοκλήρωση των παγκοσμίων πρωταθλημάτων κολύμβησης του Καζάν και στίβου του Πεκίνου, όπου είναι βέβαιο ότι μετά την ολοκλήρωσή τους η σχετική λίστα θα πρέπει να ανανεωθεί και να διαμορφωθεί κατάλληλα.

Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων προέρχεται από Αμερικανούς στερεί την είσοδο στις 50 πιο καυτές αθλήτριες κυρίως εκπροσώπων της Ευρώπης.

Και προς μεγάλη έκπληξη όλων μας ανακαλύψαμε στη σχετική λίστα και μία Ελληνίδα, άγνωστη στο διεθνές ευρύ κοινό.



Η πρωταθλήτρια του άλματος τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου κατέχει την 43η θέση στις πιο σέξι αθλήτριες του κόσμου, ίσως επειδή έγινε περισσότερο γνωστή το 2012 με τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου λόγω ενός αφελούς ρατσιστικού ανέκδοτου παρά από τις διακρίσεις της.

Η Βούλα, παντρεμένη με ένα παιδί, καρπός του έρωτά της με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ και τον τέως της Δόξας Δράμας Λάζαρο Χαριτωνίδη, επέστρεψε φέτος και πάλι στους αγώνες και αναζητεί σιγά σιγά εμφανίσεις ανάλογες του σπουδαίου της ταλέντου.

Η 43η θέση της μόνο κολακευτικά σχόλια προκαλεί.

Καμιά πάντως από τις φωτογραφίες των 50 πιο σέξι αθλητριών δεν είναι αισθησιακή. Ολες ποζάρουν με χάρη και επιδεικνύουν τη γνήσια ομορφιά τους προς χάρη του αντρικού πληθυσμού.



Στην 50ή θέση ανακαλύπτουμε τη Βρετανίδα μιγάδα χρυσή Ολυμπιονίκη του επτάθλου Τζέσικα Ίνις και αμέσως μετά την Αμερικανίδα σπρίντερ Άλισον Φέλιξ, που διετέλεσε και σύμβουλος Αθλητισμού του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.



Μέχρι να φτάσουμε στην κορυφή και τη «νικήτρια» μεσολαβούν και άλλα όμορφα κορίτσια.

Στο Νο 30 η τενίστρια από τη Δανία Κάρολιν Βοσνιάκι, στην 29η θέση η διάσημη Ρωσίδα Μαρία Σαράποβα και αμέσως μετά οι Μέλανι Ανταμς (Αυστραλία, επί κοντώ, Νο 28), Λόλο Τζόουνς (ΗΠΑ, 100 εμπ., Νο 27), Αντόνια Μισούρα (Κροατία, μπάσκετ, Νο 25).



Στο Νο 12 ανακαλύπτουμε την αιώνια σέξι και διαχρονικά συμμετέχουσα σε όλες τις ετήσιες λίστες ομορφιάς, τη Λερίν Φράνκο από την Παραγουάη, αθλήτρια του ακοντισμού.



Και ας περάσουμε τώρα στην πρώτη δεκάδα και την... πρωταθλήτρια.

Νο 10: Χίλαρι Νάιτ (χόκεϊ σε πάγο), Νο 9: Ρέιτσελ Κάμινς (Μουάι Τάι), Νο 8: Καμίλ Μπαζινέτ (κρος φιτ), Νο 7: Μπλερ Ο' Νιλ (γκολφ), Νο 6: Αλεξ Μόργκαν (ποδόσφαιρο), Νο 5: Σιέρα Κόιλ (αναρρίχηση), Νο 4: Κρίστμας Άμποτ (κρος φιτ), Νο 3: Μαρία Κιριλένκο (τένις), Νο 2: Σίντνεϊ Λαρούς (ποδόσφαιρο).



Και στην κορυφή, η πιο όμορφη, η πιο σέξι, σύμφωνα κυρίως με τους Αμερικανούς, η 33χρονη πρωταθλήτρια στις μάχες σε κλουβί (ΜΜΑ), ηθοποιός, μοντέλο και τηλεπερσόνα Τζίνα Τζόι Καράνο από τις Ηνωμένες Πολιτείες που «γράφει» στον φακό με το πρόσωπο και το κορμί της.



Μάλιστα, η Τζίνα Καράνο εντυπωσίασε τόσο πολύ τον Στίβεν Σόντερμπεργκ, όταν την είδε να παλεύει στο ρινγκ, που αποφάσισε να δημιουργήσει μια ταινία για εκείνη, το «Haywire», με αποτέλεσμα η σέξι μονομάχος να βρεθεί στα ίδια πλατό με ΜακΓκρέγκορ, Μπαντέρας, Φασμπέντερ, Ντάγκλας, Κασοβίτς και Τέιτουμ.

Φυσικά, δεν λείπουν και τα σχόλια διαφόρων στη σχετική ιστοσελίδα.

Κάποιοι συμφωνούν με την κατάταξη, άλλοι διαφωνούν, όπως είναι λογικό.

Όλοι, όμως, αποδέχονται την ομορφιά της Καράνο. Από κει και πέρα δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως η 29η θέση αδικεί τη Μαρία Σαράποβα, όπως και η απουσία από την 50άδα της Καναδής τενίστριας Εζενί Μπουσάρ.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.