Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Συλλήψεις για παράνομο camping στη Λίμνη Πρέβελη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Χειροπέδες σε 12 Έλληνες, έναν Ιταλό και ένα Γάλλο.

Για παράνομη κατασκήνωση συνελήφθησαν, σήμερα, από την αστυνομία 14 άτομα, στην προστατευόμενη τουριστική περιοχή Λίμνη Πρέβελη του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο.

Συγκεκριμένα, δώδεκα Έλληνες ηλικίας από 18 έως 61 ετών και δύο αλλοδαποί ένας 20χρονος Ιταλός και ένας 59χρονος Γάλλος, είχαν κατασκηνώσει παράνομα σε χώρο ενταγμένο στο πρόγραμμα ΝΑΤΟΥΡΑ και χαρακτηρισμένο ως περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους. Η επιχείρηση σύλληψης αφορούσε στην τήρηση και εφαρμογή της νομοθεσίας σε τουριστικές περιοχές,

Επιπλέον, συνελήφθη, μία 21χρονη Ελληνίδα διότι σε έλεγχο που της έγινε οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή της, μικροποσότητα κάνναβης.

Μετά από παράπονα που έχουν δεχτεί τόσο οι δημοτικές όσο και οι αστυνομικές αρχές στο Ρέθυμνο για παρόμοια ζητήματα, αποφασίστηκαν οι έλεγχοι, που αποσκοπούν σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση, στην τήρηση της νομιμότητας και την εύρυθμη λειτουργία και ευταξία των τουριστικών κυρίως προορισμών. Οι έλεγχοι αυτοί θα συνεχιστούν και μάλιστα με αμείωτη ένταση σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.