Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Συνετρίβη ελικόπτερο στο Λάγκος - 4 νεκροί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι έξι τραυματίστηκαν από τη συντριβή ενός ελικοπτέρου στη λιμνοθάλασσα του Λάγκος, της οικονομικής πρωτεύουσας της Νιγηρίας, όπως ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες διάσωσης.

Το ελικόπτερο, που ανήκει στην Bristow Group, έναν αμερικανικό όμιλο αερομεταφορών για τις πετρελαϊκές εξέδρες στη θάλασσα, κατέπεσε πίσω από ένα αστυνομικό τμήμα στη συνοικία Οουρονσόκι, στα βόρεια του Λάγκος, σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Αντιμετώπισης Εκτάκτων Περιστατικών (NEMA) της Νιγηρίας.

"Μέχρι στιγμής έχουμε εντοπίσει τέσσερα πτώματα", είπε ο εκπρόσωπος της NEMA Ιμπραχίμ Φαρίνλογε, προσθέτοντας ότι οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε δύο νοσοκομεία.

Ο Φαρίνλογε δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις για τα στοιχεία των θυμάτων.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε στο τηλεοπτικό κανάλι Channels TV ότι το ελικόπτερο έκανε εκκωφαντικό θόρυβο προτού να πέσει στο νερό κοντά στην Τρίτη Γέφυρα, μήκους 12 χιλιομέτρων, η οποία συνδέει το Νησί Λάγκος με την ενδοχώρα.

Τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί πολλά δυστυχήματα με στρατιωτικά ελικόπτερα στη Νιγηρία, όμως οι πτώσεις ιδιωτικών ελικοπτέρων είναι πολύ σπάνιες.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.