Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Οι γηραιότεροι δίδυμοι του κόσμου αποκαλύπτουν το μυστικό μακροζωίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ελάχιστες φορές έχει αποχωριστεί ο ένας τον άλλον.

Τρώγοντας λιτά, πίνοντας ένα ποτήρι καλό κρασί καθημερινά και αποφεύγοντας το κυνήγι γυναικών, οι Pieter και Paulus Langerock κατάφεραν και ξεπέρασαν τα 100. Οι δυο γλυκύτατοι αυτοί Βέλγοι, είναι οι γηραιότεροι δίδυμοι του κόσμου και αποκάλυψαν το μυστικό της μακροζωίας τους στο Reuters.

Τα αδέλφια, γεννήθηκαν στις 8 Ιουλίου του 1913 και έχουν ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους μαζί-σήμερα σπάνια αποχωρίζεται ο ένας τον άλλο. Οι δυο υπερήλικες, στα 102 τους χρόνια, μοιράζονται ένα δωμάτιο σε γηροκομείο στη βελγική πόλη Ghent.

«Δεν έχω να δώσω κάποια βαρύγδουπη συμβουλή. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας δεξιά και αριστερά, μη τρώτε πολύ και μη τρέχετε πίσω από γυναίκες», λέει ο Paulus. Τα δυο αδέλφια, απολαμβάνουν καθημερινά ένα ποτήρι κρασί: «Προτιμούμε ένα καλής ποιότητας Bordeaux», αναφέρει ο ίδιος. Τα αδέλφια δεν παντρεύτηκαν ποτέ, μη εγκρίνοντας ο ένας τις επιλογές του άλλου αναφορικά με το άλλο φύλο.

«Ναι, ο Paulus είναι ο καλύτερός μου φίλος. Είμαστε πάντα μαζί», αναφέρει ο Pieter. «Όταν είμασταν 85 ετών, πήγαμε στο γιατρό ο οποίος μας είπε ‘μη περιμένετε να ζήσετε μέχρι τα 100’. Λοιπόν, ποτέ δεν ήθελα να ζήσω τόσο πολύ», λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Paulus.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.