Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Πλουσιόπαιδο έκαψε τη Ferrari του για να πάρει καινούργια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνελήφθη μαζί με τους συνεργούς του και πλήρωσε πρόστιμο.

Ο γιος ενός εκατομμυριούχου, κατέληξε στο εδώλιο του κατηγορουμένου μετά την πυρπόληση της Ferrari του, ώστε να αποκτήσει μια του κουτιού! Ο 20χρονος, πλήρωσε τρεις άντρες προκειμένου εκείνοι να καταστρέψουν την αξίας 150.000 λιρών Αγγλίας Ferrari 458, έτσι ώστε να εισπράξει τα χρήματα της ασφάλειας και να αγοράσει ένα νέο σούπερ αυτοκίνητο, αξίας 200.000 λιρών.

Ο νεαρός, εμφανίστηκε σε δικαστήριο της πόλης Augsburg στη Γερμανία, όπου ο δικαστής άκουσε ότι ο κατηγορούμενος λαμβάνει για «χαρτζιλίκι» το ποσό των 6.500 λιρών κάθε μήνα από τον πατέρα του, ο οποίος διαθέτει 14 αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο γιος του Ελβετού επιχειρηματία, στάθμευσε το πολυτελές όχημά του έξω από ένα σαλόνι ομορφιάς όπου επισκέφτηκε προκειμένου να κάνει μασάζ που χρησιμοποίησε για άλλοθι. Οι συνεργοί του, ηλικίας μεταξύ 20 και 30 ετών σερβικής καταγωγής, έβαλαν ακολούθως φωτιά στη Ferrari. Για κακή τους τύχη, οι κινήσεις τους καταγράφηκαν από κάμερες παρακολούθησης και η αστυνομία κατάφερε και τους συνέλαβε-μαζί και τον 20χρονο ιδιοκτήτη.

Ο νεαρός καταδικάστηκε σε 22μήνες με αναστολή και πρόστιμο 21.500 ευρώ ενώ οι συνεργοί του καταδικάστηκαν με αναστολή, σε 14 και 16 μήνες.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.