Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Το φεστιβάλ τατουάζ και piercing της Κολομβίας σε εικόνες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Πειραγμένα» σώματα στο φακό - Δείτε φωτογραφίες.

Στο Cali Tattoo Festival που διεξάγεται επί τρεις ημέρες στην Κολομβία συγκεντρώνονται περίπου 250 tattoo artists από όλο τον κόσμο αλλά και χιλιάδες επισκέπτες που επιθυμούν να «ζωγραφίσουν» το κορμί τους με την υπογραφή των καλύτερων του είδους.

Εμφυτεύματα, μεταλλικά καρφιά, γλώσσες σαύρας, «πειραγμένα» αυτιά και φυσικά πολλά τατουάζ είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τη διοργάνωση.

Ο tattoo artist Emilio Gonzalez, από τη Venezuela, ήταν μεταξύ εκείνων που τράβηξαν την προσοχή με τα τατουάζ στο πρόσωπο, το piercing στο μέτωπό του, την κομμένη γλώσσα του και τα εντυπωσιακά- και κάπως ανατριχιαστικά…- «κοσμήματα» στα αυτιά και το σαγόνι του.

Ο Κολομβιανός Damian Carnicero προχώρησε ακόμα παραπέρα για χάρη της τέχνης του: τοποθέτησε στην πλάτη του μεταλλικούς γάντζους- μέσα στο δέρμα του- από τους οποίους κρεμάστηκε και αιωρείτο πάνω από τον κόσμο.

Μπορεί κάποιοι να ταράζονται από αυτή την εικόνα, για τον ίδιο τον καλλιτέχνη ωστόσο είναι κάτι σχεδόν αυτονόητο. Προφανώς έχει βρει τρόπο να αντιμετωπίζει τον πόνο αφού έχει αναρίθμητα τατουάζ- ακόμα και τη λέξη «πόνος» στο πρόσωπό του- κομμένη γλώσσα και έχει αφαιρέσει τμήμα του αυτιού του.




















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.