Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Μια σοκαριστική φωτογραφία για τη μάχη με τα ναρκωτικά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Η σκληρή αλήθεια είναι ότι η ηρωίνη σκοτώνει» λέει αφοπλιστικά η Εύα.

Η Εύα Χόλαντ αγκαλιάζει τα παιδιά της, χαμογελά και απαθανατίζεται στο φωτογραφικό φακό. Δίπλα της νεκρός μέσα στο φέρετρο ο άντρας της Μάικ Σετλς, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τα ναρκωτικά.

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook σοκάρει και αυτό το ξέρει καλά η Εύα. Όμως με αυτό το σκληρό τρόπο θέλει να δείξει τη σημασία της απεξάρτησης και της δύναμης που χρειάζεται ο χρήστης για να βγει νικητής σε αυτή την τόσο δύσκολη μάχη με την ηρωίνη.

fdsi8llu

«Ξέρω πως πολλοί θα ταραχτούν βλέποντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία, αλλά ο μόνος λόγος που την τράβηξα είναι για να δείξω το αληθινό πρόσωπο της εξάρτησης. Αν δεν διαλέξεις την απεξάρτηση κάθε μέρα της ζωής σου, αυτή θα είναι η κατάληξη. Κανένας γονιός δεν πρέπει να θάβει το παιδί του και κανένα παιδί, όπως τα δικά μου, δεν πρέπει να θάβει τον γονιό του. Αυτό που συνέβη θα μπορούσε να αποτραπεί, αλλά μια λάθος επιλογή κατέστρεψε όλη την οικογένειά του. Η σκληρή αλήθεια είναι ότι η ηρωίνη σκοτώνει. Μπορεί να πιστεύεις ότι αυτό δεν θα συμβεί σε σένα, αλλά μάντεψε, το ίδιο πίστευε και ο Mike» λέει η νεαρή γυναίκα, μεταξύ άλλων, στο Facebook.

Το ζευγάρι ήταν μαζί 11 χρόνια. Ο σύζυγός της ήταν καθαρός αλλά ξανακύλησε όταν μετά από έναν πονόδοντο πήρε παυσίπονα που τον οδήγησαν ξανά στον εθισμό.

«Ο πατέρας των παιδιών μου, ο άντρας που αγάπησα από όταν ήμουν παιδί, ένας σπουδαίος γιος και μια σπουδαίο προσωπικότητα έχασε τη μάχη. Ήθελα να μοιραστώ την ιστορία του ώστε να μπορέσω να βοηθήσω και άλλους» είπε η Εύα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.