Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Ενδεχομένως σήμερα οι πίνακες αναπληρωτών για τη Δευτεροβάθμια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τρέχει η προθεσμία των ενστάσεων για δασκάλους και νηπιαγωγούς.

Ενδεχομένως σήμερα το απόγευμα να βγουν οι προσωρινοί πίνακες των αναπληρωτών εκπαιδευτικών της Β/θμιας Εκπαίδευσης, σύμφωνα με πληροφορίες μας από το υπουργείο Παιδείας, ενώ μας άφησαν και ένα περιθώριο για αύριο.

Τα αρμόδια τμήματα εργάζονται πυρετωδώς ενώ η καθυστέρηση αποδίδεται ως ένα βαθμό σε κάποια λάθη που έχουν γίνει σε προϋπηρεσίες αναπληρωτών ενώ αρκετοί ήταν και οι εκπαιδευτικοί που κατέθεσαν για πρώτη φορά αιτήσεις λόγω της νέα προθεσμίας που δόθηκε.

Στην Α/θμια εκπαίδευση, όπως γράψαμε, εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για δασκάλους και νηπιαγωγούς και ήδη τρέχει η προθεσμία των ενστάσεων που έχει καταληκτική ημερομηνία την 17η Σεπτεμβρίου.

Το υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιό του γνωστοποιεί ότι θα παραλαμβάνονται ενστάσεις που αφορούν αποκλειστικά και μόνο:

α) στην ένταξη στους ανωτέρω πίνακες,

β) στην αλλαγή της σειράς κατάταξης,

ήτοι για θέματα που έχουν να κάνουν με μόρια τελευταίου και προτελευταίου διαγωνισμού ΑΣΕΠ,

μόρια προϋπηρεσίας,

εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων,

βαθμό και ημερομηνία κτήσης Πτυχίου,

Μεσογειακή Αναιμία,

Σκλήρυνση κατά Πλάκας

και την ιδιότητα πολυτεκνίας

γ) στην ιδιότητα της τριτεκνίας και

δ) στην κτήση ή μη παιδαγωγικού Πτυχίου.

Οι εν λόγω ενστάσεις θα υποβάλλονται υποχρεωτικά με ηλεκτρονική καταχώριση στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) του Υπουργείου Παιδείας [μέσω του σχετικού πεδίου «Αιτήσεις Ενστάσεων 2015» του Ο.Π.ΣΥ.Δ.], όπου θα καταγράφονται το αντικείμενο της ένστασης, η περιγραφή αυτής καθώς και τα συνημμένα έγγραφα.

Επισημαίνεται ότι δεν θα παραλαμβάνονται από τις Διευθύνσεις Π.Ε. ενστάσεις για θέματα που δεν αφορούν στην κατάρτιση/κατάταξη στους οικείους πίνακες αναπληρωτών, όπως π.χ. η προϋπηρεσία των σχολ. ετών 2010-2011 και 2011-12, πιστοποιητικά γλωσσομάθειας και γνώσης Η/Υ, διπλασιασμός προϋπηρεσίας στα απομακρυσμένα σχολεία των διατάξεων του άρθρου 5 του Ν.4283/2015 κτλ.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.