Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Το ΣΔΟΕ πήγε και σε… γάμο στην Ηλεία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την ώρα που οι καλεσμένοι χόρευαν οι «ράμπο» ξεσκόνιζαν τα παραστατικά.

Σαρωτικοί είναι οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ στην Ηλεία όπως και σε όλη τη χώρα. Μετά το μπαράζ ελέγχων ακόμα και τρεις φορές μέσα σε 24 ώρες σε παραλιακές περιοχές με μεγάλη τουριστική κίνηση όπως η Κουρούτα, ή στις λαϊκές αγορές, το προσωπικό του ΣΔΟΕ «χτύπησε» και στις γαμήλιες δεξιώσεις. Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου κλιμάκιο επισκέφθηκε χώρους που πραγματοποιούν γαμήλιες εκδηλώσεις στην περιοχή της Ολυμπίας για σερί ελέγχων.

Την ώρα που το γαμήλιο γλέντι βρισκόταν σε εξέλιξη και το προσωπικό των επιχειρήσεων έτρεχε για να εξυπηρετήσει τους δεκάδες καλεσμένους του ζευγαριού, οι «ράμπο» έκαναν έλεγχο σε παραστατικά και στοιχεία που αφορούσαν την φορολογική διαχείριση των επιχειρήσεων. Όσο και αν έγινε προσπάθεια να υπάρξει διακριτικότητα, στον έλεγχο και να μην αντιληφθούν τίποτα νεόνυμφοι και καλεσμένοι, το γεγονός έγινε αντιληπτό και ήρθε να επισκιάσει προς στιγμήν τη βραδιά, αλλά μόλις ο έλεγχος ολοκληρώθηκε, σιγά – σιγά το κέφι επέστρεψε, τουλάχιστον για εκείνους που συμμετείχαν στην γαμήλια δεξίωση.

Το γεγονός του ελέγχου του ΣΔΟΕ στη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης, αποτέλεσε θέμα συζήτησης όχι μόνο το συγκεκριμένο βράδυ ανάμεσα στους καλεσμένους, αλλά και τις επόμενες ημέρες, καθώς θεωρήθηκε πρωτοφανές, όπως αναφέρει το ilialive.gr. Όμως από τους γνώστες του οικονομικού χώρου θεωρείται ως κάτι δεδομένο, ενώ εκτιμούν πως οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν περαιτέρω, καθώς βασικός στόχος του Κράτους και υπό τις πιέσεις των δανειστών είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής στο μέγιστο δυνατό βαθμό.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.