Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Οργή για τα «σκελετωμένα» μοντέλα της Βικτόρια Μπέκαμ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Παρακαλώ ταΐστε τα», γράφουν στα social media.

Η Βικτόρια Μπέκαμ δεν είναι και ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα της σόου μπιζ. Την κατηγορούν για σνομπισμό αλλά και για το γεγονός ότι προβάλει λανθασμένα πρότυπα ομορφιάς. Η τραγουδίστρια που έγινε σχεδιάστρια μόδας, παρουσίασε τη κολεξιόν της στη Νέα Υόρκη αλλά προκάλεσε σάλο όχι για τα ρούχα της, αλλά για τα μοντέλα που επέλεξε. Στο στόχαστρο των επικριτών της, βρέθηκε το 17χρονο μοντέλο Peyton Knight (στη φωτογραφία με την Μπέκαμ), για την οποία δεκάδες χρήστες εξέφρασαν την ανησυχία τους.

«Ένα ακόμα σόου με σκελετούς», έγραψε ένας χρήστης, ενώ συμπλήρωσε ένας άλλος «δεν φαίνεται καθόλου υγιεινό». Η Peyton Knight υπέγραψε σε πρακτορείο μοντέλων όταν ήταν μόλις 11 ετών και ένα χρόνο αργότερα, ξεκίνησε τις πασαρέλες.

«Πρέπει να ταΐσετε αυτό το κορίτσι… παρακαλώ, δώστε της τροφή», σημείωσε ένας χρήστης και ένας άλλος, έγραψε οργισμένα: «Χριστέ μου, γιατί παίρνετε αυτά τα δυστυχισμένα κορίτσια και τα υποβάλετε σε βασανιστήρια, να πεθαίνουν στην πείνα για να βρουν μια δουλειά».

Παρά τον ντόρο, η Μπέκαμ υπεραμύνθηκε τα ρούχα της και τις επιλογές της, λέγοντας: «Είναι μια συλλογή για όλα τα μεγέθη και όλα τα σώματα. Πάντα το λέω, θέλω οι γυναίκες να αναδεικνύουν την καλύτερη πλευρά του εαυτού τους».


Η Μπέκαμ με την Peyton Knight






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.