Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Ομάδα εθελοντών του δήμου Κορίνθου για τα αδέσποτα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στόχος η καταγραφή, η σίτιση, ο εμβολιασμός και η στείρωση των ζώων.

Ομάδα εθελοντικής δράσης για την προστασία των αδέσποτων ζώων, δημιουργεί ο δήμος Κορινθίων και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στου πολίτες που επιθυμούν να ενταχθούν και να γίνουν μέλη.

Η εθελοντική ομάδα δράσης στόχο να συνδράμει οργανωμένα στην καταγραφή, σίτιση, εμβολιασμό και στείρωση των αδέσποτων.

Μέσα από αυτές τις δράσεις, όπως επισημαίνει η δημοτική αρχή, θα επιδιωχθεί, μια περισσότερη «πολιτισμένη» αντιμετώπιση των αδέσποτων, με την ενημέρωση καθώς και την καλλιέργεια «συνείδησης» προστασίας τους από τους πολίτες, ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο της εγκατάλειψης των ζώων και να προωθηθεί η υιοθεσίας τους, από ανθρώπους που θα χαρίσουν τη ζεστασιά και την ασφάλεια μιας οικογένειας.

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, θα δρομολογηθούν επίσης δημόσιες συζητήσεις καθώς και σεμινάρια μαθημάτων στα σχολεία του δήμου Κορινθίων. Ήδη έχει ξεκινήσει η σίτιση των αδέσποτων από εθελοντές στην περιοχή της Αλμυρής, καθώς και στον 'Αγιο Γεώργιο Κορίνθου, ενώ δρομολογείται η τοποθέτηση ταϊστρών στις περιοχές 'Αγιος Νικόλαος Κορίνθου, Τέρμα Κολιάτσου, Εθνικό Στάδιο Κορίνθου, 'Αγιος Γεώργιος, Καλάμια, 'Ασσος, Σολομός, Αλμυρή, Κεχριές και στα Εξαμίλια.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.