Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Το Σεπτέμβριο η διασταύρωση για ανασφάλιστα οχήματα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γίνονται ενέργειες για το δικαίωμα στις 100 δόσεις.

Το Σεπτέμβριο θα εφαρμοστεί η διασταύρωση στοιχείων, προκειμένου να εντοπιστούν τα ανασφάλιστα οχήματα, εφόσον ξεπεραστούν ορισμένα τεχνικά προβλήματα με τη βάση δεδομένων, όπως οι ελλείψεις στην καταχώρηση μεγάλων οχημάτων, για τα οποία είναι σε εξέλιξη συνεργασία φορέων και συναρμόδιων υπουργείων.

Αυτό ανέφερε η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαΐδου, στον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του επιμελητηρίου, η κα Σαββαΐδου επεσήμανε ότι για την υπηρεσία της και την κυβέρνηση το θέμα είναι πρωτίστως κοινωνικό, λόγω των κοινωνικών συνεπειών που έχει (ατυχήματα, αναπηρίες, περίθαλψη, κλ.π.) και ο λόγος αυτός είναι αρκούντως σοβαρός, για να ενεργοποιηθεί ο νόμος.

Η γενική γραμματέας, σύμφωνα πάντα με το επιμελητήριο, ανέφερε για το θέμα της ένταξης οφειλετών στις 100 δόσεις, οι οποίοι, λόγω της τραπεζικής αργίας, δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την ένταξη, ότι ήδη γίνονται ενέργειες, για να ασκηθεί αυτό το δικαίωμα, χωρίς πρόβλημα. Για το μέλλον της ρύθμισης, είπε ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά δεν θα ανατραπεί το πνεύμα της ρύθμισης.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.