Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Γιατρός της Μυκόνου απειλούσε την πρώην του - θα ανέβαζε ερωτικές της φωτογραφίες στο διαδίκτυο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το τέλος της σχέσης του με μια 35χρονη δεν μπορούσε να ξεπεράσει ένας 55χρονος γνωστός γιατρός της Μυκόνου που το τελευταίο χρονικό διάστημα απειλούσε μέσω μηνυμάτων την πρώην σύντροφο του.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από μήνυση που υπέβαλλε στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η 35χρονη, σύμφωνα με την οποία ο 55χρονος, με τη χρήση διαδικτυακών υπηρεσιών (μηνυμάτων και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και γραπτών μηνυμάτων, της απέστειλε μηνύματα με υβριστικό, συκοφαντικό και απειλητικό περιεχόμενο.

Για τα παραπάνω ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου και παραγγέλθηκε η διενέργεια προανάκρισης, στο πλαίσιο της οποίας διενεργήθηκε ενδελεχής διαδικτυακή έρευνα των ψηφιακών στοιχείων και δεδομένων της υπόθεσης. Αποτέλεσμα της έρευνας ήταν η ταυτοποίηση του 55χρονου ως αποστολέα των επίμαχων μηνυμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, o γιατρός κατά τη διάρκεια της τρίχρονης σχέσης του με την 35χρονη κατέγραφε εν άγνοια της, τις ερωτικές επαφές τους και την απειλούσε πως αν δεν επέστρεφε θα ανέβαζε το υλικό στο διαδίκτυο.

Χθες το πρωί, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι και σε επαγγελματικό χώρο του 55χρονου στη Μύκονο, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευή κινητού τηλεφώνου.

Κατά την επιτόπια έρευνα, ο 55χρονος επέδειξε στους αστυνομικούς τα επίμαχα μηνύματα και αποδέχθηκε τις πράξεις του.

Το κινητό τηλέφωνο που κατασχέθηκε θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακές εξετάσεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί, μετά την ολοκλήρωσή της, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.