Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

11χρονος κατηγορείται για τον φόνο ενός τρίχρονου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας απαγγέλθηκαν σε ένα 11χρονο αγόρι που πυροβόλησε και σκότωσε ένα παιδί ηλικίας 3 ετών στο Ντιτρόιτ, στις βόρειες ΗΠΑ, μετέδωσαν χθες αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.





Ο 11χρονος πυροβόλησε στο πρόσωπο το 3χρονο αγοράκι, το οποίο πέθανε μόλις έφτασε στο νοσοκομείο, την Δευτέρα, διευκρίνισαν η Detroit News και άλλα μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το CBS Detroit, τα δυο αγόρια έπαιζαν με το όπλο.

Η εισαγγελέας της κομητείας του Γουέιν Κι Γουέρδι, την οποία επικαλείται η Detroit News, διευκρίνισε ότι το 11χρονο αγόρι βρήκε το όπλο στην ντουλάπα του δωματίου του πατέρα του, τον οποίο επισκεπτόταν στο σπίτι του στο ανατολικό Ντιτρόιτ, στο Μίσιγκαν.

Ο 11χρονος πέταξε το όπλο από το παράθυρο στην αυλή και το πήρε στην συνέχεια προτού μπει σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο εκεί κοντά, στο οποίο μπήκε μετά και το 3χρονο αγόρι, διευκρίνισε η Γουέρδι. Λίγο αργότερα, πυροβόλησε τον 3χρονο.



"Δεν θυμάμαι να έχουμε απαγγείλει ποτέ κατηγορίες σε κάποιον τόσο μικρό σε ηλικία για την αφαίρεση μιας ανθρώπινης ζωής", συνέχισε η Γουέρδι, σύμφωνα με την εφημερίδα.

"Πολύ δυστυχώς, και είναι πολύ τραγικό, τα γεγονότα όπως περιγράφονται στην υπόθεση αυτή το απαιτούσαν. Η υπόθεση αυτή εξετάζεται προς το παρόν στο πλαίσιο του δικαστικού συστήματος ανηλίκων, αλλά εξακολουθεί να ερευνάται. Ως εκ τούτου δεν θα πω τίποτε άλλο αυτήν την στιγμή", πρόσθεσε η ίδια, σύμφωνα με τον ιστότοπο της Detroit News.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.