Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Καταθέτει τον Οκτώβριο ο Μπιλ Κόσμπι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Τζούντι Χαθ τον κατηγορεί για βιασμό το 1974 και διεκδικεί αποζημίωση.

Ένορκη κατάθεση κλήθηκε να δώσει ο Μπιλ Κόσμπι στην υπόθεση που αφορά την αγωγή που έχει καταθέσει εις βάρος του η Τζούντι Χαθ, η οποία τον κατηγορεί ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν εκείνη ήταν 15 ετών, το 1974, στο Μέγαρο του Πλέιμποϊ, στο Λος Άντζελες.

Ο Κόσμπι θα δώσει ένορκη κατάθεση στις 9 Οκτωβρίου, ενώ αντίστοιχα, η Χαθ θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις των συνηγόρων του ηθοποιού στις 15 Οκτωβρίου.

Ο δρόμος για τις ένορκες καταθέσεις άνοιξε όταν τον περασμένο μήνα το Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας απέρριψε το αίτημα του Κόσμπι για επανεξέταση της υπόθεσης στην περίπτωση της αγωγής που έχει καταθέσει η Χαθ.

Η Χαθ είναι μία από τις τουλάχιστον 40 γυναίκες, οι οποίες στη διάρκεια του περασμένου χρόνου κατήγγειλαν ότι πριν από πολλές δεκαετίες βιάστηκαν ή κακοποιήθηκαν από τον Κόσμπι, ο οποίος προηγουμένως τούς έδωσε ναρκωτικά και αλκοόλ. Είναι και η μόνη καταγγέλλουσα η οποία διεκδικεί αποζημίωση.

Οι άλλες αγωγές είναι για συκοφαντική δυσφήμιση επειδή ο ηθοποιός έχει δηλώσει ότι οι γυναίκες αυτές ψεύδονται κι έχει διαψεύσει ότι τους επιτέθηκε σεξουαλικά. Εναντίον του Κόσμπι δεν έχουν απαγγελθεί ποτέ κατηγορίες.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.