Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Δύο τραυματίες από σύγκρουση τζετ σκι με ταχύπλοο στο Ρέθυμνο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Χωρίς άδεια ταχύπλοου ο τραυματισμένος χειριστής του τζετ σκι.
Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα δύο ανήλικοι, μετά από σύγκρουση ιδιωτικού ταχύπλοου με τζετ σκι στην παραλία στα Μισσίρια Ρεθύμνου.

Η σύγκρουση έγινε στις 4 το απόγευμα και αμέσως ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο και το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε έναν 17χρονο και έναν 12χρονο που επέβαιναν στο τζετ σκι, με ελαφρά τραύματα και οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Αυτή την ώρα υποβάλλονται σε εξετάσεις. Οι δύο ανήλικοι δεν διατρέχουν κίνδυνο για την υγεία τους και θα παραμείνουν στο νοσοκομείο για έλεγχο και παρακολούθηση.

Το Λιμενικό συνέλαβε τον χειριστή του ταχυπλόου 36χρονών, ο οποίος εκείνη την ώρα πραγματοποιούσε δρομολόγιο έλξης αλεξιπτώτου, και είναι παράλληλα ο υπεύθυνος της επιχείρησης εκμίσθωσης του τζετ σκι στο οποίο επέβαιναν οι δύο ανήλικοι. Παρά το ότι η επιχείρηση έχει όλα τα νόμιμα έγγραφα για τη λειτουργία της, τα οποία είναι σε ισχύ, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο λιμενάρχης Ρεθύμνου, Φραγκίσκος Δασκαλάκης, εν τούτοις ο 17χρονος οδηγός του τζετ σκι που τραυματίστηκε, δεν είχε άδεια ταχύπλοου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την μισθώτρια επιχείρηση.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.