Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Άνδρας με πιστόλι και τσεκούρι άνοιξε πυρ σε αίθουσα κινηματογράφου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο ένοπλος έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικού.

Ένας άνδρας οπλισμένος με πιστόλι και ένα τσεκούρι άνοιξε πυρ μέσα σε έναν κινηματογράφο στο Νάσβιλ όπου προβαλλόταν η ταινία Mad Max: Fury Road, και τραυμάτισε ελαφρά έναν άνθρωπο πριν πέσει νεκρός από τα πυρά ενός αστυνομικού χθες Τετάρτη, σύμφωνα με εκπροσώπους των αρχών.

Emergency workers gather outside of a Nashville-area theater where a gunman wearing a surgical mask opened fire at a showing of the movie "Mad Max: Fury Road" in Nashville, Tennessee August 5, 2015. The gunman was fatally shot by police and three people in the theater suffered minor injuries after the suspect sprayed a substance thought to be pepper spray.   REUTERS/Tim Ghianni

Πάνω από 10 οχήματα, ασθενοφόρα, οχήματα της πυροσβεστικής και περιπολικά της αστυνομίας μετέβησαν στον κινηματογράφο Carmike Hickory 8, όπου ένας άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά από το τσεκούρι του υπόπτου και δύο γυναίκες χρειάστηκαν ιατρικές φροντίδες διότι εκτέθηκαν σε σπρέι πιπεριού, πιθανόν από τον δράστη.

«Πιστεύουμε η άμεση απειλή τερματίστηκε», δήλωσε ο Ντον Άαρον, εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο ένοπλος, ένας άνδρας 51 ετών, είχε μαζί του μια σάκα και μια ακόμη τσάντα, και οι αστυνομικοί τις εξέτασαν για να εξασφαλίσουν ότι δεν έθεταν κάποιο κίνδυνο.

Ο Μπράιαν Χάας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέφερε ότι ο τραυματίας δεν βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και ότι κανένα από τα θύματα δεν χρειάστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Εργαζόμενοι σε ένα κοντινό υποκατάστημα της αλυσίδας Starbucks είπαν ότι άκουσαν τρεις ή τέσσερις πυροβολισμούς.

Το επεισόδιο σημειώνεται πριν συμπληρωθούν δύο εβδομάδες από την επίθεση σε κινηματογράφο στην πόλη Λαφαγιέτ στη Λουιζιάνα, όταν τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν —ανάμεσά τους και ο 59χρονος δράστης— και άλλοι εννέα τραυματίστηκαν.

Τα βίαια επεισόδια των δύο τελευταίων εβδομάδων σημειώθηκαν πολύ κοντά στην συμπλήρωση της τρίτης επετείου της επίθεσης σε ένα κινηματογράφο στην πόλη Ορόρα, στο Κολοράντο, με 12 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες, κατά την προβολή μιας ταινίας της σειράς Batman.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.