Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Άγριος προπηλακισμός εφοριακών στη Ρόδο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Άγριος προπηλακισμός εφοριακών από δεκάδες πολίτες που βρίσκονταν στο πανηγύρι των Μαριτσών, στη Ρόδο, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ροδιακή", τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν τριμελής ομάδα εφοριακών που πήραν εντολή από την υπηρεσία τους να μεταβούν για έλεγχο στο πανηγύρι, δέχθηκαν την οργή κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι αρχικά τους αποδοκίμασαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το περιστατικό δεν έμεινε μόνο στις αποδοκιμασίες. Συνεχίστηκε με ύβρεις και άγριο προπηλακισμό, γεγονός που υποχρέωσε το κλιμάκιο των εφοριακών να καλέσει σε βοήθεια την Αστυνομία.

Περιπολικό του Α.Τ. Ιαλυσού έφθασε στο σημείο και στην κυριολεξία φυγάδευσε τους τρεις εφοριακούς προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο περιστατικό παρεμπόδισης φορολογικού ελέγχου που συμβαίνει στη Ρόδο, μέσα σε διάστημα μικρότερο των δύο εβδομάδων.

Για το περιστατικό αυτό το οποίο αξιολογείται ως σοβαρό, ενημερώθηκε απευθείας το υπουργείο Οικονομικών, καθώς στο κλιμάκιο συμμετείχαν και στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας από την Αθήνα, ενώ ταυτόχρονα δόθηκε εντολή να σχηματιστεί δικογραφία και να ενημερωθεί η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.