Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Στρατιωτικό ελικόπτερο του Πακιστάν συνετρίβη στη Μανσέχρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκφράζονται φόβοι ότι σκοτώθηκαν οι 12 επιβαίνοντες.

Ένα στρατιωτικό ελικόπτερο των ενόπλων δυνάμεων που Πακιστάν που χρησιμοποιείτο για τη διακομιδή ασθενών συνετρίβη κοντά στην περιφέρεια Μανσέχρα, στα βόρεια της χώρας, και εκφράζονται φόβοι ότι και οι 12 άνθρωποι που επέβαιναν σ' αυτό έχουν σκοτωθεί.

Δύο αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας είπαν ότι η συντριβή δεν φαίνεται να συνδέεται με τη δράση ενόπλων οργανώσεων. Το ελικόπτερο είχε απογειωθεί από την πόλη Ραβαλπίντι, κοντά στο Ισλαμαμπάντ, με προορισμό την περιοχή Γκιλγκίτ που έχει πληγεί από πλημμύρες.

Στο ελικόπτερο επέβαιναν 12 άνθρωποι, όλοι τους στρατιωτικοί. «Ήταν γιατροί, νοσηλευτές και πιλότοι» είπε ένας υψηλόβαθμος αξιωματικός του στρατού. Σύμφωνα με την πηγή αυτή το ελικόπτερο κατέπεσε στα βουνά της περιοχής Μόχαρ. «Κατευθυνόμαστε στο σημείο της συντριβής και φοβάμαι ότι δεν έχει επιζήσει κανείς, όμως αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί», πρόσθεσε.

Ο αξιωματούχος ανέφερε ως πιθανή αιτία του δυστυχήματος την κακοκαιρία που επικρατούσε στην περιοχή. Αυτή είναι η δεύτερη συντριβή πακιστανικού ελικοπτέρου από την αρχή του έτους. Τον Μάιο ένα άλλο στρατιωτικό ελικόπτερο κατέπεσε με αποτέλεσμα να σκοτωθούν επτά άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και τρεις διπλωμάτες.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.