Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Καθηγητής πανεπιστήμιου απολύεται για το μούσι του!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα πράγματα ξέφυγαν όταν το εξωπραγματικό μούσι φιγούραρε σε κουτάκι μπίρας.

Τέτοια μούσια δεν συναντάμε κάθε μέρα, πόσο μάλλον σε καθηγητές πανεπιστημίου.

Πώς θα μπορούσε λοιπόν να μην εμφανιστεί σε κουτάκι μπίρας; Και από δω και πέρα τα πράγματα αποκτούν μια περίεργη τροπή.

Ο δρ Paul Roof είναι λοιπόν καθηγητής Κοινωνιολογίας στο Charleston Southern University, είναι όμως και ο περήφανος ιδιοκτήτης του απίστευτου αυτού τριχωτού συστήματος που ο ίδιος αποκαλεί μούσι.

Ο κύριος καθηγητής συμμετείχε μάλιστα στο αντίστοιχο θεότρελο πρωτάθλημα του 2013 (Beard and Moustache National Championship), και παρά το γεγονός ότι δεν κέρδισε στον διαγωνισμό, τόσο το μούσι του όσο και το υπέροχο ντύσιμό του μπήκαν στο στόχαστρο τοπικής ζυθοποιίας.



Η Holy City Brewing προσέγγισε λοιπόν τον καθηγητή και του ζήτησε την άδεια να χρησιμοποιήσει την τουλάχιστον ιδιαίτερη φιγούρα του στο νέο μπιρο-προϊόν της, την Chucktown Follicle Brown.



Έλα όμως που το χριστιανικό κολέγιο στο οποίο εργάζεται ο δρ Roof δεν εμφανίστηκε καθόλου ευχαριστημένο από τα καμώματα του καθηγητή, δείχνοντάς του έτσι την πόρτα της εξόδου, όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο ίδιος μέσω της σελίδας του στο Facebook.



Τι κι αν ο καθηγητής εργάζεται στο Charleston Southern University για 15 συναπτά έτη; Τι κι αν η εικόνα του στο κουτάκι της μπίρας δεν είναι καθόλου αναγνωρίσιμη, καθώς δεν κυκλοφορεί έτσι ο άνθρωπος στην καθημερινότητά του, πόσο μάλλον στα πανεπιστημιακά έδρανα;



Το κολέγιο τον έδιωξε γιατί λέει η εικόνα του στο κουτάκι δεν ήταν «αντιπροσωπευτική του χριστιανικού περιβάλλοντος», παρά το γεγονός ότι η εν λόγω μπίρα δημιουργήθηκε ακριβώς ως φόρος τιμής στην κοινότητα μυστακοφόρων Holy City Beard & Moustache Society, μια κολεκτίβα που έχει ιδρύσει ο ίδιος ο Roof για να συγκεντρώσει χρήματα για τους καρκινοπαθείς της περιοχής!



Η φωτογραφία είχε μάλιστα απαθανατιστεί στον περσινό διαγωνισμό στη Νέα Ορλεάνη και ο καθηγητής δεν πήρε μία για το γεγονός, καθώς η μπίρα κυκλοφόρησε ακριβώς για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του Roof.



Οι φοιτητές είναι πάντως υπέρ του και κάποιοι σχολιάζουν με νόημα ότι το κολέγιο οφείλει τώρα να απολύσει και τους καθηγητές που φιγουράρουν στα social media με αποκριάτικα κοστούμια…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.