Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Χειροπέδες σε 52χρονο για αποπλάνηση ανηλίκων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δύο ακόμη άτομα κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία.

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, σε βάρος 52χρονου για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου και της αντίστασης. Η δικογραφία περιλαμβάνει δύο ακόμη άτομα, ηλικίας 28 και 30 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν και κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., η διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από πρόσφατες καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 52χρονος είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών, ενώ από την εξέλιξη της έρευνας προέκυψε η εμπλοκή του σε ακόμη δύο παρόμοιες περιπτώσεις (ασέλγειας ανήλικων κοριτσιών).

Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, ο 52χρονος εντοπίστηκε σε σπίτι ημεδαπών (28 και 30 ετών), στην περιοχή της Πτολεμαΐδας, ενώ προέβαλε σθεναρή αντίσταση στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του, καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, δύο κάρτες μνήμης, δύο συσκευές αποθήκευσης αρχείων (usb sticks) και δέκα ψηφιακοί δίσκοι (dvd).

Επίσης, κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο 52χρονος, μέσα στο οποίο βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, παιδικά αντικείμενα και παιχνίδια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Την αστυνομική έρευνα και προανάκριση για την συγκεκριμένη υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.