Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Από τις 23 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου οι εξετάσεις για τα ΤΕΦΑΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε ποιες διευθύνσεις ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των εξετάσεων.

Ανακοινώθηκε από 4 επιτροπές υγειονομικής εξέτασης το πρόγραμμα των προκαταρκτικών και των υγειονομικών εξετάσεων των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 23 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου.

Οι υποψήφιοι που συμμετέχουν στις εξετάσεις ειδικών μαθημάτων από 21 μέχρι και 30 Ιουνίου 2014, εφόσον συμπίπτει η ημέρα πρακτικής δοκιμασίας με αυτή της εξέτασης στο ειδικό μάθημα, μπορούν να ζητούν από την οικεία Επιτροπή, η οποία και οφείλει να ορίζει, διαφορετική ημέρα εξέτασης, από αυτή του ειδικού μαθήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορούν να είναι υποψήφιοι και όσοι δεν το δήλωσαν το Φεβρουάριο στα σχολεία τους διότι η αίτηση - δήλωση δεν ήταν δεσμευτική.

Όσοι απόφοιτοι διεκδικούν την εισαγωγή τους στα ΤΕΦΑΑ με τη διαδικασία του 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής με βάση τη βαθμολογία της τελευταίας εξέτασής τους στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα και πρακτικές δοκιμασίες. Οι υποψήφιοι αυτοί δεν έχουν τη δυνατότητα ή δικαίωμα να εξεταστούν ξανά στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ.

Οι επιτροπές υγειονομικής εξέτασης θα λειτουργήσουν στις έδρες 15 Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενώ μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα από τις ΔΔΕ Α Αθήνας, Γ Αθήνας, Ανατολικής Θεσσαλονίκης ενώ η Λάρισα ανακοίνωσε το πρόγραμμα για τις ιατρικές εξετάσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το πρόγραμμα στους συνδέσμους που ακολουθούν :

- Διεύθυνση Α' Αθήνας,

- Διεύθυνση Β' Αθήνας,

- Διεύθυνση Γ' Αθήνας,


- Διεύθυνση Πειραιά,

- Διεύθυνση Ανατολικής Αττικής,

- Διεύθυνση Αχαΐας (Πάτρα),

- Διεύθυνση Αρκαδίας (Τρίπολη),

- Διεύθυνση Έβρου (Αλεξανδρούπολη),

- Διεύθυνση Ηρακλείου,

- Διεύθυνση Ιωαννίνων,

- Διεύθυνση Ανατολικής Θεσσαλονίκης,

- Διεύθυνση Δυτικής Θεσσαλονίκης,

- Διεύθυνση Καβάλας,

- Διεύθυνση Κοζάνης και

- Διεύθυνση Λάρισας. (πρόγραμμα ιατρικών εξετάσεων)

Διευκρινίζεται ότι δεν επιτρέπεται η εξέταση του υποψηφίου σε περισσότερες από μία επιτροπές. Επειδή το αναλυτικό πρόγραμμα ανακοινώνεται από τις κατά τόπους Διευθύνσεις Εκπαίδευσης συνιστούμε τους υποψηφίους να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες προκειμένου να ενημερωθούν για το πρόγραμμα των εξετάσεων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.