Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Αυστριακός βίασε 1.370 φορές την ανήλικη κόρη του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Καταδικάστηκε σε επταετή κάθειρξη.

Ένας πατέρας πέντε παιδιών κρίθηκε ένοχος σήμερα από δικαστήριο της Βιέννης επειδή βίαζε σχεδόν σε καθημερινή βάση, επί πολλά χρόνια, την ανήλικη κόρη του.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 40χρονο κατηγορούμενο σε κάθειρξη 7 ετών για «σοβαρή γενετήσια κακοποίηση ανηλίκου, αιμομιξία και κατάχρηση εξουσίας». Το θύμα, που σήμερα είναι 15 ετών, κατήγγειλε τον πατέρα στις αστυνομικές αρχές της Βιέννης τον περασμένο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με το κορίτσι, ο πατέρας της, Γερμανός υπήκοος, την κακοποίησε 1.370 φορές από το 2009, την εποχή που η οικογένεια ζούσε ακόμη στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Ο 40χρονος βίαζε σχεδόν καθημερινά την κόρη του η οποία γλίτωνε από τα χέρια του μόνο στις διακοπές και στις σχολικές εκδρομές.

Οι εξετάσεις DNA που έγιναν επιβεβαίωσαν τον ισχυρισμό της ανήλικης.Η απόφαση του δικαστηρίου της Βιέννης ωστόσο αφορά μόνο τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν μετά το 2011, όταν η οικογένεια μετακόμισε στην Αυστρία.
Η δικηγόρος της 15χρονης, Σόνια Σέεντ, είπε ότι οι γερμανικές δικαστικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να ασκήσουν δίωξη σε βάρος του πατέρα για τους προηγούμενους βιασμούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.