Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Αρχίζουν εκπαιδευτικά σεμινάρια για τον καρκίνο του μαστού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διοργανώνονται κάθε Τετάρτη στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας
.
Αρχίζουν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τον καρκίνο του μαστού. Πρόκειται για εκπαιδευτικές ενότητες με συγκεκριμένη θεματολογία σχετικά με τον καρκίνο του μαστού που θα γίνονται από έγκριτους για το κάθε θέμα επιστήμονες.

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» του νομού Αχαΐας συμβάλλει στην ενημέρωση της γυναίκας με καρκίνο μαστού σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ασθένεια, καθώς θεωρεί πως οι καλά ενημερωμένες ασθενείς είναι σε θέση να διαχειρίζονται τα ζητήματα της υγείας τους καλύτερα.

Στο ερώτημα ποιες μπορούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια η απάντηση είναι κάθε γυναίκα που νοσεί ή έχει νοσήσει από τον καρκίνο του μαστού, ή μέλος της οικογένειας της, ή όποιος θέλει να ενημερωθεί για κάποια ενότητα, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή σε όσα σεμινάρια την/τον ενδιαφέρουν.
Τα σεμινάρια θα γίνονται κάθε Τετάρτη, από τις 18:00 με 20:30 στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Βότση και δεν υπάρχει κανένα κόστος συμμετοχής.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» του νομού Αχαΐας.


Πηγή: http://www.patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.