Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΕΣΑμεΑ: Συνάντηση προέδρου ΕΣΑμεΑ με εκπροσώπους του αναπηρικού κινήματος της Γεωργίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11.11.2013

Αντιπροσωπεία του αναπηρικού κινήματος της Γεωργίας υπό τον κ. Zaza Sikharulidze, πρόεδρο της Ένωσης Ατόμων με Αναπηρία της Γεωργίας, μαζί με τον πρέσβη της Γεωργίας στην Ελλάδα κ. David Bakradze επισκέφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα τα γραφεία της ΕΣΑμεΑ στην Ηλιούπολη και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΕΣΑμεΑ Ιωάννη Βαρδακαστάνη.

Ο κ. Βαρδακαστάνης περιέγραψε στον κ. Sikharulidze, στον πρέσβη και στα μέλη της αντιπροσωπείας την ιστορία της ΕΣΑμεΑ και του ελληνικού αναπηρικού κινήματος, τον τρόπο λειτουργίας της Συνομοσπονδίας καθώς και τα επίκαιρα θέματα της αναπηρίας στην Ελλάδα σήμερα.

Από την πλευρά τους οι κ.κ. Sikharulidze και Bakradze ενημέρωσαν για τις κινήσεις της Γεωργίας και του γεωργιανού αναπηρικού κινήματος για τα θέματα και τα προβλήματα των ατόμων με αναπηρία της χώρας τους και ζήτησαν τη συνέχιση της συνεργασίας με την ΕΣΑμεΑ.

Και τα δύο μέρη συμφώνησαν να αναπτυχθούν στενές σχέσεις, τόσο διμερείς όσο και στο πλαίσιο συμμετοχής τους σε ευρωπαϊκές και διεθνείς οργανώσεις.

Συζητήθηκε μάλιστα και των θέμα των Γεωργιανών με αναπηρία που βρίσκονται στην Ελλάδα, για το οποίο ο κ. Βαρδακαστάνης επισήμανε ότι η ΕΣΑμεΑ εξυπηρετεί όλα τα άτομα με αναπηρία που βρίσκονται στην Ελλάδα και μάλιστα για τους μετανάστες με αναπηρία λαμβάνει ειδική μέριμνα.


Μεταβιβάσιμα αρχεία:
Δ/Τ σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 94 KB)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.