Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ο Μέσι, ο Τιάγκο και η UNICEF

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με στόχο να αφυπνίσει τον κόσμο αναφορικά με το πόσο σημαντικό είναι όλα τα παιδιά να έχουν την ίδια ευκαιρία να επιβιώσουν, ο Λιονέλ Μέσι γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια του Τιάγκο μαζί με τη UNICEF.

Ο Αργεντινός γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια του γιου του, Τιάγκο, μαζί με τη UNICEF.

"Στις 2 Νοεμβρίου του 2012, έλαβα το καλύτερο δώρο στον κόσμο: Την γέννηση του Τιάγκο. Τώρα έρχονται τα πρώτα του γενέθλια, γι' αυτό βοηθήστε με να καταφέρουμε να έχουν όλα τα παιδιά του κόσμου τις ίδιες ευκαιρίες για να ζήσουν, να μεγαλώσουν και να αναπτυχθούν", αναφέρει στο μήνυμά του ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη.



Η συγκεκριμένη εκστρατεία της UNICEF "τρέχει" στην ιστοσελίδα http://www.unicef.org/messithiago/ και ο στόχος της είναι να κάνει τον κόσμο να συνειδητοποιήσει το πόσο σημαντικό είναι όλα τα παιδιά στον κόσμο να έχουν την ίδια ευκαιρία να επιβιώσουν.

Παράλληλα έχει δημιουργηθεί και το hashtag #messithiago ώστε να διαδοθεί το μήνυμα μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε το βίντεο όπου ο Λιονέλ Μέσι, Πρεσβευτής Καλής Θέλησης της UNICEF, μιλά για το πώς θέλει μέσα από τα πρώτα γενέθλια του Τιάγκο να αφυπνίσει τον κόσμο:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.