Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Επιστρέφει η ελεγχόμενη στάθμευση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επιστρέφει από σήμερα Τρίτη 29 Οκτωβρίου, η λειτουργία της ελεγχόμενης στάθμευσης στο δήμο Αθηναίων.Η υπηρεσία ελέγχου θα λειτουργεί ως τμήμα στη νεοσυσταθείσα Διεύθυνση Ελέγχου Κοινοχρήστου Χώρου, ενώ την ευθύνη της διαχείρισης του συστήματος έχει – ήδη από τον περασμένο Μάιο – η Δημοτική Επιχείρηση Μηχανογράφησης του δήμου Αθηναίων (ΔΑΕΜ).

Η ελεγχόμενη στάθμευση θα λειτουργεί με υπαλλήλους, οι οποίοι δεν θα φορούν πλέον στολή, καθώς, όπως είναι γνωστό, η δημοτική αστυνομία ως υπηρεσία καταργήθηκε, μετά από κυβερνητική απόφαση. Για την επανέναρξη της λειτουργίας του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης, έχει ήδη ξεκινήσει, μέσω σημειωμάτων, η ενημέρωση των οδηγών, τα αυτοκίνητα των οποίων είναι σταθμευμένα παράνομα στις ειδικά διαγραμμισμένες περιοχές.

Οι υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων θα φέρουν ειδική ταυτότητα σε ευκρινές σημείο. Εκτός από την επιτήρηση του συστήματος της ελεγχόμενης στάθμευσης, οι υπάλληλοι θα μπορούν να βεβαιώνουν και κλήσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, για περιπτώσεις αντικοινωνικής στάθμευσης, σε συναρμοδιότητα με την ελληνική αστυνομία, όπως ορίζει ο νόμος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.