Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Σε ρυθμούς ΕΣΠΑ τα νοσοκομεία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μετά από τη θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Πελοποννήσου, εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση του ξενοδοχειακού εξοπλισμού και των υποδομών του νοσοκομείου Καλαμάτας και του νοσοκομείου Κυπαρισσίας, με συνολικό προϋπολογισμό 4.249.398 ευρώ.

Στο νοσοκομείο Καλαμάτας, το έργο αφορά την προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία ξενοδοχειακού και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, που περιλαμβάνει, νέο εξοπλισμό των μαγειρείων και πλυντηρίων, εξοπλισμό μηχανογράφησης, συγκρότημα παραγωγής οξυγόνου και εξοπλισμό για αναβάθμιση των ηλεκτρομηχανολογικών υποδομών, με συνολική δαπάνη 2.999.398 ευρώ.

Στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας με προϋπολογισμό 1.250.000 ευρώ, το έργο αφορά την ανακαίνιση, αναδιαρρύθμιση και εκσυγχρονισμό των εξωτερικών ιατρειών και των εργαστηρίων που στεγάζονται στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου του νοσοκομείου.

Προβλέπεται επίσης, η κατασκευή νέου εξωτερικού ανελκυστήρα που θα συνδέει τους τρεις ορόφους του κτιρίου, καθώς και μικρή προσθήκη μεταλλικού διαδρόμου- στεγάστρου στη στάθμη του 2ου ορόφου που θα συνδέει τον νέο ανελκυστήρα με το κυρίως κτίριο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.