Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Μήλον της έριδος η μικρή Μαρία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μήλον της έριδος γίνεται όπως φαίνεται η μικρή Μαρία, αφού όλοι φαίνεται να την θέλουν για κόρη τους. Ας δούμε τι λένε τα άρθρα για τις εξελίξεις.


--------------------


Οι Ρομά θέλουν να υιοθετήσουν την Μαρία

Προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης των δυο Ρομά από τα Φάρσαλα, που εμφανίζονταν ως γονείς της μικρής Μαρίας, κατέθεσαν σήμερα οι συνήγοροι υπεράσπισής τους.

Όπως από την Παρασκευή είχε αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κατάθεση της προσφυγής σήμερα ήταν αναμενόμενη, μετά τις τελευταίες εξελίξεις σύμφωνα με τις οποίες το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας ανακοίνωσε ότι βάσει των σχετικών εξετάσεων DNA βιολογικοί γονείς του παιδιού είναι οι δυο Ρομά από την Βουλγαρία οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι οικειοθελώς έδωσαν το παιδί. Κατόπιν τούτων, κατά τους συνηγόρους των Ρομά από τα Φάρσαλα δεν τίθεται θέμα «αρπαγής» του παιδιού οπότε η κατηγορία που τους είχε αποδοθεί και για «αρπαγή ανήλικου» παράλληλα με εκείνη της «υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης κατ εξακολούθηση», δεν έχει ισχύ.

Για το αίτημα της υπεράσπισης των Ρομά αναμένεται να αποφανθεί το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λάρισας, με την έκδοση σχετικού βουλεύματος το επόμενο διάστημα.

Στο μεταξύ, όπως έκαναν γνωστό οι συνήγοροι τους ζεύγους των Ρομά από τα Φάρσαλα, στις προθέσεις τους είναι, εφόσον οι εξελίξεις σε νομικό επίπεδο είναι ευνοϊκές ως προς το αίτημα αποφυλάκισής τους να διεκδικήσουν την επιστροφή της Μαρίας στην οικογένειά τους και να προβούν σε διαδικασίες νόμιμης υιοθεσίας.



--------------------

Ρούσεβα: Έκανα λάθος. Θέλω πίσω το παιδί μου

Στην τηλεοπτική εκπομπή του γνωστού Βούλγαρου δημοσιογράφου Μάρτιν Καρμπόφσκι εμφανίστηκε η βιολογική μητέρα της μικρής Μαρία, Σάσα Ρούσεβα, η οποία δηλώνει ότι δεν πούλησε την Μαρία.

"Γέννησα την Μαρία στη Λαμία. Έκανα λάθος που άφησα αυτό το παιδί. Δεν πήρα όμως λεφτά" ισχυρίζεται η Σάσα Ρούσεβα.



Δείτε τα βίντεο από την εκπομπή "Μίλα":



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.