Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Παράκληση για βοήθεια προς ΑμεΑ!!!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πριν λίγες ώρες λάβαμε στην σελίδα μας στο Facebook το ακόλουθο μήνυμα, με έκλυση για βοήθεια. Έκρινα σωστό πως πρέπει να δημοσιευτεί εδώ ώστε να μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση όλοι και να το δουν όσο περισσότερα άτομα γίνεται. Παρακαλώ λοιπόν, όποιος μπορεί να βοηθήσει, να επικοινωνήσει με τους κύριο Πέτρο, ώστε να βοηθηθούν κάποια άτομα με αναπηρία που το έχουν ανάγκη. Ας δούμε τι λέει το μήνυμα.

Ο κ. Δημητρίου δωρίζει στο Ειδικό Σχολείο Σύρου ένα αναπηρικό αμαξίδιο και έναν ορθοστάτη για δυο ανάπηρα παιδάκια 7 και 8 χρονών, που δεν μπορούν να μεταφερθούν εύκολα από το σπίτι τους στο σχολείο και να γυμνάσουν τα ποδαράκια τους! Παρακαλούμε θερμά όποιος διαθέτει φορτηγάκι και έχει την ευγενή καλοσύνη, να βοηθήσει για να μεταφερθούν τα πράγματα, κι αν είναι κυρίως από το Πόρτο Ράφτη ή το Λαύριο ή τον Πειραιά, να επικοινωνήσει με τον κύριο Καπερναράκο Πέτρο στα τηλέφωνα 2733051061 και στο whats-up 6988019367! Παρακαλούμε επίσης για την κοινοποίηση του μηνύματος έτσι ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η μεταφορά για την εξυπηρέτηση των δύο παιδιών στην Σύρο!

Σας ευχαριστούμε! με εκτίμηση Ζιμποπούλου Χριστίνα.


Παρακαλώ λοιπόν και πάλι κι εγώ από μέρους μου, αν γίνεται να βρεθεί κάποιος που να μπορεί και να βοηθήσει τους φίλους μας.


Νότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.