Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Θρήνος για το χαμό του Τόμας Πρωτόπαπα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ύστερα από σκληρό αγώνα στην Εντατική.

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του Τόμας Πρωτόπαπα.

Ο νεαρός ηθοποιός έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή έπειτα από εννέα εβδομάδες νοσηλείας σε κωματώδη κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείου ΚΑΤ, ύστερα από το τροχαίο ατύχημα που είχε στην Αττική οδό την Κυριακή 17 Μαρτίου.

Ο νεαρός υπέστη σοβαρή λοίμωξη και κατέληξε χτες, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους συγγενείς του.


Ο Τόμας Πρωτόπαπας αμέσως μετά το τροχαίο μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου υπεβλήθη σε εγχείρηση στο κεφάλι.

Από τότε μέχρι το απόγευμα της 21ης Μαΐου νοσηλευόταν διασωληνωμένος, σε καταστολή, στην εντατική του ΚΑΤ, με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά και να βρουν την κατάλληλη αγωγή στην οποία θα αντιδρούσε ο οργανισμός του νεαρού ηθοποιού.

Μάλιστα οι γονείς του Τόμας Πρωτόπαπα είχαν απευθυνθεί και σε γιατρούς στο εξωτερικό, σε Αγγλία και Αμερική, προκειμένου να λάβουν και άλλες γνώμες για το ποια εναλλακτική αγωγή θα μπορούσε να ακολουθήσει το παιδί τους.

Το μοιραίο τροχαίο

Το ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής, όταν ο 25χρονος ηθοποιός οδηγούσε με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο με προορισμό τα studio ΚΑΠΑ, όπου είχε προγραμματισμένο γύρισμα για την νέα εκπομπή μαγειρικής «Dr Cook».

Στις 9.06 σταμάτησε το αυτοκίνητό του που οδηγούσε στη δεξιά λωρίδα του δρόμου.

Τότε, έπεσε επάνω του με μεγάλη ταχύτητα διερχόμενο όχημα της Αττικής Οδού, το οποίο έσπευδε για βοήθεια σε άλλο σημείο του δρόμου.

Από τη σύγκρουση ο Τόμας Πρωτόπαπας τραυματίστηκε σοβαρά στο θώρακα και το κεφάλι.

Ποιος ήταν ο Τόμας Πρωτόπαπας

Ο ηθοποιός γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου του 1988 στη Βρετανία, ξεκινώντας καριέρα μοντέλου σε ηλικία 14 ετών, ενώ αργότερα αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός μέσα από τα μουσικά κανάλια MΑD και MTV Greece, όπου ήταν παρουσιαστής, ενώ στον κινηματογράφο συμμετείχε στην ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα».

Το 2012 ο Τόμας Πρωτόπαπας συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Οι Βασιλιάδες», ενώ πριν το τραγικό τροχαίο ατύχημα είχε κλείσει συμφωνία για τη συμμετοχή του στην εκπομπή του καναλιού «Dr. Cook».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.