Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Νικητές στην κούρσα για το αδυνάτισμα οι άνδρες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Χάνουν κατά μέσο όρο διπλάσιο βάρος συγκριτικά με τις γυναίκες.

Νικητές στην κούρσα για το αδυνάτισμα φαίνεται πως βγαίνουν οι άντρες. Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποίησε ο οργανισμός απώλειας βάρους Slimming World στη Βρετανία, οι άντρες χάνουν κατά μέσον όρο διπλάσιο βάρος απ’ ό,τι οι γυναίκες.

Βέβαια το παρήγορο για τις γυναίκες είναι ότι αφ’ ενός οι άντρες είθισται να έχουν από τη φύση τους περισσότερα κιλά να χάσουν, αφ’ ετέρου έχουν περισσότερη μυϊκή μάζα απ’ ό,τι εκείνες, με αποτέλεσμα να κάνουν περισσότερες καύσεις, είπαν οι ειδικοί.

Οι επιστήμονες ανέλυσαν δεδομένα από περισσότερους από 1,2 εκατομμύρια ανθρώπους απ’ όλη τη Βρετανία, οι οποίοι είχαν ενταχθεί στα 10.000 εβδομαδιαία προγράμματά του οργανισμού απώλειας βάρους.

Ο ένας στους 20 από αυτούς τους ασθενείς ήταν άνδρες, οι οποίοι έχασαν κατά μέσον όρο διπλάσιο βάρος απ’ ό,τι οι γυναίκες κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, πάνω από 7,5 κιλά έναντι 4 που έχασαν οι γυναίκες κατά το πρώτο τρίμηνο από την ένταξή τους στο πρόγραμμα. Μάλιστα οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι οι άνδρες φαίνονται γενικώς πιο αποφασισμένοι να πετύχουν τον στόχο τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.