Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Εργαζόμενος σε πλοίο παρενόχλησε σεξουαλικά 11χρονο κορίτσι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το περιστατικό συνέβη μέσα σε κρουαζιερόπλοιο με προορισμό τις Μπαχάμες.

Το φως της δημοσιότητας είδε μια υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης παιδιού κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας, τον περασμένο Αύγουστο.

Σύμφωνα με την καταγγελία ενός 11χρονου κοριτσιού, εργαζόμενος του κρουαζιερόπλοιου την παρενόχλησε σεξουαλικά λίγες ώρες πριν το πλοίο αποπλεύσει από τη Φλόριντα των ΗΠΑ με προορισμό τις Μπαχάμες.

Όπως ισχυρίστηκε το κορίτσι, ο 33χρονος Milton Braganza από την Ινδία, που εργάζονταν σαν σερβιτόρος, τη φίλησε και της έπιασε το στήθος. Όλα αυτά συνέβησαν λίγο μετά την άφιξη της στο πλοίο μαζί με τη γιαγιά και την αδελφή της. Ωστόσο, μέχρι το περιστατικό να καταγγελθεί και να ειδοποιηθούν οι Αρχές της Φλόριντα, το κρουαζιερόπλοιο απέπλευσε.

Στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας και μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο υπάλληλος συναντά το κορίτσι κοντά σε ένα ανελκυστήρα. Αφού το κορίτσι μπει στον ανελκυστήρα, ο υπάλληλος που στέκεται δίπλα της φαίνεται να την πιάνει από την πλάτη. Μέσα στο θαλαμίσκο, σύμφωνα με τις καταγγελίες της 11χρονης ο άντρας έπιασε το στήθος της και στη συνέχεια τη φίλησε στο στόμα.





Μετά το περιστατικό, το κορίτσι ενημέρωσε τη γιαγιά της η οποία με τη σειρά της κατήγγειλε το περιστατικό στη ρεσεψιόν. Οι υπεύθυνοι ασφαλείας ερεύνησαν το περιστατικό και αφού εξέτασαν τα βίντεο ασφαλείας, αναγνώρισαν τον 33χρονο σερβιτόρο. Ωστόσο, δεν ειδοποίησαν τις Αρχές της Φλόριντα. Αντίθετα, ο Braganza ανακρίθηκε από την αστυνομία στις Μπαχάμες, μιας και το κρουαζιερόπλοιο έχει σημαία της κοινοπολιτείας.



Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο Braganza παραδέχτηκε ότι άγγιξε το στήθος του κοριτσιού. Ωστόσο, η γιαγιά του θύματος δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε να δώσει συνέχεια στην υπόθεση. Έτσι, οι Αρχές στις Μπαχάμες άφησαν ελεύθερο τον 33χρονο Ινδό και η εταιρεία στην οποία ανήκει το κρουαζιερόπλοιο πλήρωσε το εισιτήριο για την επιστροφή του στην Ινδία.

Ωστόσο, σύμφωνα με αξιωματούχο των αμερικανικών Αρχών, εάν την υπόθεση είχε αναλάβει η αστυνομία της Φλόριντα, θα είχαν απαγγελθεί κατηγορίες στον Braganza, ανεξάρτητα από τη θέληση της γιαγιάς.

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.