Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

Δωρεάν διανομή τροφίμων σε απόρους από τον δήμο Αιγάλεω

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων σε άπορους του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης συμμετέχει ο δήμος Αιγάλεω.

Τα κριτήρια επιλεξιμότητας για τους άπορους διαμορφώνεται ως εξής:
Για το άπορο άτομο, το ατομικό εισόδημα μέχρι και 7.200 €.
Για την άπορη οικογένεια, το οικογενειακό εισόδημα, ως ακολούθως:I. Για οικογένεια με 2 μέλη (αιτών/ούσα και ο/η σύζυγος ή αιτών/ούσα και ένα προστατευόμενο μέλος): μέχρι και 10.700 €.
II. Για οικογένεια με 3 μέλη (αιτών/ούσα και ο/η σύζυγος μ’ ένα προστατευόμενο μέλος ή αιτών/ούσα και δυο προστατευόμενα μέλη): μέχρι και 11.520 €.
III. Για οικογένεια με 4 μέλη (αιτών/ούσα, και ο/η σύζυγος με δυο προστατευόμενα μέλη ή αιτών/ούσα και τρία προστατευόμενα μέλη):μέχρι και 14.400 €.
IV. Για οικογένεια με 5 μέλη (αιτών/ούσα, και ο/η σύζυγος με τρία προστατευόμενα μέλη ή αιτών/ούσα και τέσσερα προστατευόμενα μέλη): μέχρι και 17.280 €.
V. Για κάθε ένα προστατευόμενο μέλος, πέραν των 3, το εισόδημα προσαυξάνεται κατά 2.880 €.
Στην περίπτωση άπορου ατόμου, που έχει αναπηρία 67% και άνω, το εισοδηματικό κριτήριο προσαυξάνεται κατά 3.600 €. Σε περίπτωση άπορης οικογένειας, με ένα ή και περισσότερα μέλη, που παρουσιάζουν αναπηρία 67% και άνω, το εισοδηματικό κριτήριο, προσαυξάνεται άπαξ κατά το ίδιο ποσό.Οι αιτήσεις κατατίθενται από 1/05/2013 έως την 31/05/2013 στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου,: Ελλησπόντου 7 & Μάρκου Μπότσαρη.Πηγή: http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.