Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Το Facebook μεταφράζει καθημερινά 200 εκατ. γραμμές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το Facebook έχει φτάσει να έχει περίπου 1,6 δισεκατομμύρια χρήστες σε κάθε σημείο του πλανήτη και για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία επικοινωνίας χρησιμοποιεί εργαλεία μετάφρασης που εξελίσσονται συνεχώς.

Ο διευθυντής του συγκεκριμένου τμήματος του δημοφιλέστερου κοινωνικού δικτύου του κόσμου, Alan Parker, δήλωσε ότι η πρόοδος του συστήματος του Facebook είναι συνεχής. Σύμφωνα με το engadget, μεταφράζονται αυτόματα 200 εκατ. γραμμές καθημερινά για 800 εκατομμύρια ανθρώπους, σε 40 γλώσσες!

Ο Alan Parker επισημαίνει πως το Facebook καταλαβαίνει περισσότερες από 40 γλώσσες και διαλέκτους και πλέον καταλαβαίνει και το «ευρύτερο περιεχόμενο». Αν για παράδειγμα η υπηρεσία μετάφρασης αντιληφθεί ότι ζητούνται πληροφορίες για ξενοδοχεία στο Παρίσι τότε μπορεί να προωθήσει την προβολή της ανάρτησης στους φίλους του χρήστη που ζουν στη Γαλλία.

Επιπλέον ο Alan Parker δηλώνει σχετικά με την ομάδα μετάφρασης ότι στόχος είναι η αφαίρεση της γλώσσας ως εμπόδιο για να γίνει ο κόσμος περισσότερο ανοιχτός και συνδεδεμένος.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.