Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Συνέχεια στο θρίλερ: Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τη δολοφονία της Αγραφιώτου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μία γυναίκα υποστήριξε ότι ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν ύποπτο άνδρα στο τρίτο γκαράζ, που έδειχνε σαν μανιακός.

Αποκαλυπτικές ήταν οι μαρτυρίες που έφτασαν στην εκπομπή «Φως στο τούνελ», χθες το βράδυ. Μάρτυρας αποκάλυψε πως πριν βρει τραγικό θάνατο η Ελευθερία Αγραφιώτου, αρχές του Μάρτη, μία άλλη γυναίκα, πελάτισσα του σούπερ μάρκετ, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν ύποπτο άνδρα στο τρίτο γκαράζ, που έδειχνε σαν μανιακός.



Ο άνδρας που κινούνταν αθόρυβα μέσα στο σκοτεινό υπόγειο, πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της από κάποια παρκαρισμένα αυτοκίνητα με σκοπό να τη βιάσει.

Ήταν περίπου 60 χρόνων και καραφλός. Το γεγονός δεν αναφέρθηκε στις Αρχές από τους ιθύνοντες του καταστήματος.

Άλλος μάρτυρας ισχυρίστηκε πως δέκα ημέρες μετά την εξαφάνιση, το Μεγάλο Σάββατο, 30 Απριλίου, το αμάξι του θύματος είχε μετακινηθεί και δεν βρισκόταν στο γκαράζ. Όταν ο ίδιος επέστρεψε από την πασχαλινή του άδεια την Τετάρτη 11 Μαΐου, το είδε στη θέση αναπήρων. Από τότε το αμάξι δεν μετακινήθηκε ξανά.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή, η 69χρονη, λίγες ημέρες πριν εξαφανιστεί, καυγάδισε έντονα στο τηλέφωνο με έναν άνδρα, από τον οποίο ζητούσε χρήματα που της χρωστούσε.

Σύμφωνα με μία νέα μαρτυρία το απόγευμα της ημέρας της εξαφάνισης στις 21 Απριλίου, ένα μαύρο σπορ αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια, κινήθηκε προς το τρίτο πάργκινγκ με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παρασύροντας τους προστατευτικούς κώνους.

«Πήγε η υπάλληλος και τη βρήκε γιατί είχε τσαγανό…»

Η μαρτυρία που ακούστηκε στο «Τούνελ» έφερε στο φως τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αποκαλύφθηκε το πτώμα της Ελευθερίας Αγραφιώτου, αλλά και τι προηγήθηκε.

Τις τελευταίες μέρες η έντονη μυρωδιά από την αποσύνθεση του πτώματος είχε γίνει ιδιαιτέρως αισθητή στο κατάστημα του Αμαρουσίου.

Με δική της πρωτοβουλία, μία υπάλληλος του σούπερ μάρκετ κι ένας υπάλληλος ασφαλείας του καταστήματος, αποφάσισαν σε ένα διάλειμμα τους να κατέβουν στο τρίτο υπόγειο του κτιρίου, κρατώντας φακούς.



Ακολουθώντας την έντονη δυσοσμία εντόπισαν μετά από λίγη ώρα στο σκοτεινό γκαράζ το πτώμα της άτυχης γυναίκας μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Αμέσως ειδοποίησαν τους υπευθύνους της εταιρείας και στη συνέχεια την Αστυνομία.

-----------------

Το σοκ της Νικολούλη από την αποκάλυψη στην υπόθεση της Αγραφιώτου


Η Αγγελική Νικολούλη κατέρρευσε στο πλατό κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» μετά από μια αποκάλυψη που έφτασε στους συνεργάτες της σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου.

«Τι έγινε παιδιά;» είπε η Αγγελική Νικολούλη, ενώ είχε πέσει πάνω στο τραπέζι και κρατούσε το κεφάλι της και πρόσθεσε: «Τι πράγμα; Τι είπες; Έχω πάθει σοκ. Έχω ανατριχιάσει. Τι είναι αυτό που μου είπες τώρα; Πω πω Χριστέ μου εγώ πάθει σοκ. Συγγνώμη».

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έβαλε τα κλάματα και συμπλήρωσε: «Φαίνεται πως θα βρεθούμε αντιμέτωποι με καταστάσεις άσχημες».

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA



-----------------

Αποκαλυπτικές μαρτυρίες περιπλέκουν το μυστήριο με την Αγραφιώτου


Νέα τροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου στο Μαρούσι δίνουν αποκαλυπτικές μαρτυρίες πολιτών στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Πριν από τρεις μήνες είχε σημειωθεί παρόμοια επίθεση στο υπόγειο γκαράζ του σούπερ μάρκετ ενώ άλλος μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι άκουσε το θύμα να καβγαδίζει με κάποιον για οικονομικές διαφορές.

Δείτε το βίντεο του ALPHA.




Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.