Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Crowdfunding για έναν καλύτερο κόσμο από την ActionAid

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης ξεκινά καμπάνια.

Ο ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης και ο Μανώλης Σαμαράκης και οι δύο Ανάδοχοι Παιδιού της ActionAid, εθελοντές και καλοί φίλοι αποφάσισαν να στηρίξουν την ActionAid μέσω της νέας πλατφόρμας crowdfunding της ActionAid με αφορμή την συμπλήρωση τριών χρόνων από το κοινό τους εθελοντικό ταξίδι Αναδόχων στο Βιετνάμ με την ActionAid.

Οι δύο φίλοι έχουν δει από κοντά το έργο της ActionAid σε 4 χώρες και έτσι αποφάσισαν να στηρίξουν την ActionAid με έναν ακόμη τρόπο. Γι αυτό, μας καλούν όλους να στηρίξουμε την καμπάνια τους μέσω της πλατφόρμας crowdfunding της οργάνωσης με στόχο να συγκεντρώσουν 1500 € σε 2 εβδομάδες.

Πώς λειτουργεί η πλατφόρμα; Με αφορμή ένα μικρό ή μεγάλο γεγονός, γενέθλια, γιορτή, συμμετοχή σε αθλητική διοργάνωση ή χωρίς ιδιαίτερη αφορμή, αλλά θέλοντας απλώς να στηρίξει κάποιος την ActionAid μπορεί να δημιουργήσει μια online καμπάνια για να στηρίξει την οργάνωση και στη συνέχεια να ζητήσει από τους φίλους του να στηρίξουν την καμπάνια του διαδικτυακά με μία εισφορά.

Στην καμπάνια τους για την ActionAid ο Παναγιώτης και Μανώλης αναφέρουν: «Οι δυο μας έχουμε επισκεφθεί με την ActionAid σαν εθελοντές και Ανάδοχοι 4 χώρες και 2 ηπείρους. Έχουμε συμμετάσχει στο χτίσιμο δημοτικού σχολείου στη Ρουάντα, την κατασκευή έργου ύδρευσης στη Γκάνα, την ανακαίνιση νηπιαγωγείων στο Βιετνάμ και την ενδυνάμωση των γυναικών στο Μπαγκλαντές. Έχουμε δει έργα που αλλάζουν ζωές στις πιο μακρινές γωνιές του πλανήτη κι έχουμε γνωρίσει τους πιο αξιοθαύμαστους ανθρώπους στα φτωχότερα μέρη του κόσμου μας. Και ξέρετε τι είδαμε ξανά και ξανά; Ότι ο κόσμος μας όντως αλλάζει και γίνεται καλύτερος. Και κάτι ακόμα: ότι η ActionAid ξέρει καλά πώς να το κάνει. Δεν γίνεται, όμως, χωρίς εμάς, εσάς, όλους. Έτσι, σήμερα, σας προσκαλούμε να γίνετε κι εσείς μέρος αυτού του κόσμου. Του κόσμου που ξέρει ότι η αλλαγή είναι εφικτή και κάνει κάτι γι’ αυτό! Του κόσμου της ActionAid. Σας καλούμε να κάνετε την δωρεά σας, πολύ μικρή, μικρή ή μεγαλύτερη και να κάνουμε μαζί ένα δώρο εκ μέρους όλων μας στην οργάνωση που πιστεύουμε. Για να επιτρέψουμε στην ActionAid να κάνει καλά αυτό που ξέρει κι έχουμε δει με τα μάτια μας: τον κόσμο μας καλύτερο. Περισσότερα από κοντά με τον νικητή, πού αλλού; Σε βιετναμέζικο εστιατόριο, αφού στο Βιετνάμ ξεκίνησε το ταξίδι μας με την ActionAid.»

Επιπλέον, ένας δεύτερος τυχερός/ η που θα στηρίξει την καμπάνια τους θα κερδίσει ένα τριήμερο στο Καρπενήσι, με 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο με τον συνοδό του στο Selestina Boutique Hotel, που ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία.

Το όνομα κάθε συμμετέχοντα που θα υποστηρίξει την προσπάθειά τους θα συμμετάσχει σε online κλήρωση για να κερδίσει μια πρόσκληση σε δείπνο με τον Παναγιώτη και τον Μανώλη σε βιετναμέζικο εστιατόριο στην Αθήνα ή ένα τριήμερο για δύο στο Καρπενήσι στο Selestina Boutique Hotel. Τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν μέσω τηλεφώνου και στην ηλεκτρονική σελίδα της εκστρατείας στις 16 Ιουνίου.

Στηρίξτε την προσπάθειά τους εδώ:

www.actionaid.gr/upostirixe-mas/crowdfunding/kampanies/ekdiloseis/201605/parea-gia-enan-kalytero-kosmo!/


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.