Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Οι 3 αλλεργίες του σεξ: Δες τι μπορεί να πάθεις

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κι όμως το σεξ μπορεί να οδηγήσει κάποιους στα Επείγοντα με αλλεργικό σοκ! Δείτε ποιες είναι οι τουλάχιστον... άτυχες στιγμές που μπορεί κάποιος να βιώσει επιδιδόμενος στο κατά τα άλλα ευχάριστο "σπορ".

Αλλεργία στο σπέρμα

Μία στις 10 γυναίκες έχει κάποιου βαθμού αλλεργία στο σπέρμα! Μάλιστα ο δρ Μάικλ Κάρολ, λέκτορας στην αναπαραγωγική επιστήμη του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ Μετροπόλιταν, υποστηρίζει ότι σε έρευνά του αποδείχτηκε ότι μέχρι και 12% των γυναικών μπορεί να έχει την αλλεργία αυτή... Και μάλιστα όπως υποστηρίζει, οι γυναίκες μεταξύ 20 και 30 ετών είναι εκείνες που εμφανίζουν αμέσως τα συμπτώματα μέχρι και μία ώρα μετά το σεξ. Την ίδια ώρα, Αυστραλοί επιστήμονες θεωρούν ότι αυτή η αλλεργία, μπορεί να είναι αιτία μιας άλλης πολύ σοβαρής πάθησης, της ενδομητρίωσης, η οποία πλήττει στο Ηνωμένο Βασίλειο 1 στις 10 γυναίκες.

Αλλεργία στο προφυλακτικό

Πολλοί άνδρες εμφανίζουν αλλεργία στα προφυλακτικά λόγω ευαισθητοποίησης στις πρωτεΐνες που έχει το υλικό λάτεξ. Την ίδια αλλεργία ωστόσο εμφανίζουν και κάποιες γυναίκες που κατά την διάρκεια και μετά την επαφή νιώθουν έντονο κνησμό και καύσο. Παράλληλα θα πρέπει να σας δοθούν οδηγίες αποφυγής του λάτεξ και σε άλλες περιπτώσεις όπως χειρουργείο, οδοντιατρικές εργασίες κ.λπ. ή ακόμη και τρόφιμα που περιέχουν πρωτεΐνες αντίστοιχες με αυτές που βρίσκονται στο λάτεξ όπως τα κάστανα, οι μπανάνες, τα αβοκάντο και πρέπει να αποφεύγετε.

Αλλεργία και στον ερωτικό μας σύντροφο

Αν το αντικείμενο του πόθου σας πριν σαν φιλήσει, έχει προηγουμένως φάει κάτι το οποίο μπορεί να του προκαλέσει αλλεργία ή να προκαλέσει αλλεργία σε εσάς, είναι δυντόν να παρουσιάσετε και οι δύο συμπτώματα (κοκκινίλες, κνησμό κλπ). Επίσης, αν μια γυναίκα παίρνει φάρμακα κι ο σύντροφός της είναι αλλεργικός σε κάποια από αυτά, μπορεί να εμφανίσει αλλεργική αντίδραση, αν και όταν έρθει σε επαφή με τα κολπικά της υγρά.


Πηγή: http://www.boro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.