Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Νέες αποκαλύψεις για το σκοτεινό υπόγειο που βιάστηκε και δολοφονήθηκε η Αγραφιώτου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γυναίκα υποστήριξε ότι ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν ύποπτο άνδρα στο τρίτο γκαράζ, που έδειχνε σαν μανιακός.

Σε ένα πρωτοφανές θρίλερ με λάθη και παραλείψεις από την πλευρά των αστυνομικών εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας και του βιασμού της Ελευθερίας Αγραφιώτου που πάγωσε το Πανελλήνιο.

Νέες αποκαλύψεις για το σκοτεινό υπόγειο που βιάστηκε και δολοφονήθηκε η Αγραφιώτου

Οι Αρχές υποστηρίζουν πως βρίσκονται ένα βήμα πριν την αποκάλυψη του δράστη. Πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την εκπομπή του Alpha «Φως στο Τούνελ» λένε πως η αναπαράσταση στο υπόγειο του τρόμου οδηγεί τους αστυνομικούς στον «Δράκο του Αμαρουσίου».

Ο ίδιος φέρεται να φάσκει και να αντιφάσκει και βρέθηκε αποτύπωμα της άτυχης Ελευθερίας στον τοίχο του πρώτου γκαράζ, αλλά πουθενά δεν βρίσκονται μέχρι τώρα τα δικά του.

Τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να δώσουν τις απαντήσεις από τον εξονυχιστικό έλεγχο που πραγματοποιούν.

Αποκαλυπτικές ήταν οι μαρτυρίες που έφτασαν στην εκπομπή την Παρασκευή 27 Μαΐου.

Μάρτυρας αποκάλυψε πως πριν η Ελευθερία Αγραφιώτου βρει τραγικό θάνατο, αρχές του Μάρτη άλλη γυναίκα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν ύποπτο άνδρα στο τρίτο γκαράζ, που έδειχνε σαν μανιακός. Ο άνδρας που κινούνταν αθόρυβα μέσα στο σκοτεινό υπόγειο, πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της από κάποια παρκαρισμένα αυτοκίνητα με σκοπό να τη βιάσει. Ήταν περίπου 60 χρόνων και καραφλός. Το γεγονός δεν αναφέρθηκε στις Αρχές από τους ιθύνοντες του καταστήματος.

Άλλος μάρτυρας ισχυρίστηκε πως δέκα μέρες μετά την εξαφάνιση, το Μεγάλο Σάββατο 30 Απριλίου, το αμάξι του θύματος είχε μετακινηθεί και δεν βρισκόταν στο γκαράζ. Όταν ο ίδιος επέστρεψε από την πασχαλινή του άδεια την Τετάρτη 11 Μαΐου, το είδε στη θέση αναπήρων. Από τότε το αμάξι δεν μετακινήθηκε ξανά.

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν το «Φως στο Τούνελ» βρήκε το αμάξι της αγνοούμενης, ο υπεύθυνος ασφαλείας του καταστήματος είχε πει στους αστυνομικούς που του ζητούσαν το υλικό από τις κάμερες, να ψάξουν στο τρίτο υπόγειο. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο ίδιος, οι αστυνομικοί του απάντησαν: «Κοιτάξτε τη δουλειά σας κι εμείς θα κάνουμε τη δική μας».

Αρνητικά τα πρώτα αποτελέσματα

Αρνητικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από την εξέταση μεγάλου μέρους των ευρημάτων και στοιχείων από τον τόπο της δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Προς το παρόν δεν προκύπτει ταυτοποίηση με τα αποτυπώματα και το DNA του «δράκου» του Αμαρουσίου.

Ο 30χρονος άνδρας, τον οποίον αναγνώρισαν έξι από τα θύματά του, θεωρήθηκε ύποπτος για τη δολοφονία της συνταξιούχου, η οποία όπως όλα δείχνουν είχε πέσει θύμα και σεξουαλικού εγκλήματος, αφού ήταν κατεβασμένα τα ρούχα της και η τσάντα της βρέθηκε δίπλα της, με το κινητό, το πορτοφόλι της και όλα της τα υπάρχοντά της μέσα σε αυτήν.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν και με τη συμβολή άλλων στοιχείων, αν ταυτίζονται οι δύο υποθέσεις.

Για το λόγο αυτόν, θα διενεργηθούν συμπληρωματικές εξετάσεις DNA. Επιπλέον εξετάσεις θα γίνουν στα ίχνη των υποδημάτων που εντοπίστηκαν στον τόπο του εγκλήματος της 69χρονης και του 30χρονου.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.