Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Πανευρωπαϊκή συγκέντρωση Τροχόσπιτων στο λιμάνι του Κατακόλου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στην Ηλεία, βρίσκονται από την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα οι ιδιοκτήτες – μέλη της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων που διοργάνωσαν την πανευρωπαϊκή τους συγκέντρωση για τη φετινή χρονιά, με την συμμετοχή ακόμα οκτώ χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο λιμάνι του Κατακόλου.



Χθες τα μέλη επισκέφθηκαν την Αρχαία Ολυμπία με το τρένο, ενώ από το Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου έχουν προγραμματισθεί για σήμερα πλούσια event’s, στο χώρο της μαρίνας, για την παρουσία των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων στην περιοχή.



Περίπου 150 αυτοκινούμενα τροχόσπιτα από την Ελλάδα, την Αγγλία, την Γαλλία, το Βέλγιο, την Ελβετία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Γερμανία βρίσκονται σταθμευμένα στην μαρίνα του Κατακόλου, όπου θα παραμείνουν για τρεις ημέρες (σ.σ. μέχρι αύριο) στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής συγκέντρωσης που πραγματοποιούν και την οποία διοργάνωσαν για πρώτη χρονιά στην Ελλάδα και το Κατάκολο. Την προηγούμενη εβδομάδα, τα μέλη της λέσχης επισκέφθηκαν το Ναύπλιο και την Πάτρα, καταλήγοντας στο Κατάκολο.



Όπως ανέφεραν χθες στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» ιδιοκτήτες τροχόσπιτων, που έφτασαν από την Ελλάδα και τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κατάκολο, πρόκειται για την ομορφότερη εκδρομή που έχουν πραγματοποιήσει, τονίζοντας πως η Ελλάδα – μέσα από το Κατάκολο – είναι μια χώρα φιλόξενη και οι άνθρωποί της πάντα χαμογελούν.

Με αφορμή την παρουσία της Λέσχης Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων στη μαρίνα του Κατακόλου, σήμερα το βράδυ έχουν προγραμματισθεί σειρά εκδηλώσεων και event’s, με μουσικά συγκροτήματα και την συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατακόλου «Ο Φάρος» όπου θα πραγματοποιήσουν μια γιορτή φιλοξενίας στους χιλιάδες επισκέπτες.


Πηγή: http://www.patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.