Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Η σύλληψη του Νικολάι λύνει το μυστήριο για την κόλαση της Αννυ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Βούλγαρος συνελήφθη την Τετάρτη σε χωριό της επαρχίας Γκράμποβο.

Ανοίγει ο δρόμος για να λυθεί ο γρίφος και να ξεκαθαρίσουν οι λεπτομέρειες της φρικτής δολοφονίας και του τεμαχισμού της 4χρονης Αννυ τον περασμένο Απρίλιο, καθώς συνελήφθη από τις βουλγαρικές Αρχές ο 30χρονος Νικολάι.

Ο Νικολάι ή Νίκι (Νασίφ Αχμέντοφ), που κρυβόταν επί έξι μήνες, καταζητούνταν με διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη συμμετοχή του στη σφαγή του κοριτσιού, μαζί με τον 27χρονο πατέρα κι ακόμη ένα άγνωστο άτομο.

Όπως γράφει η Espresso, ενώ το περιβάλλον του άφηνε να διαρρεύσει ότι κρυβόταν στην Αθήνα, ο Βούλγαρος συνελήφθη την Τετάρτη σε χωριό της επαρχίας Γκράμποβο και θα οδηγηθεί ενώπιον των βουλγαρικών δικαστικών Αρχών, προκειμένου να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την έκδοσή του στην Ελλάδα. Πριν από περίπου έναν μήνα, βούλευμα-καταπέλτης του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθήνας τον παρέπεμπε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για να δικαστεί μαζί με τον 27χρονο Σάββα (Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ), πατέρα της Αννυ, με κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού, περιύβριση νεκρού από κοινού και οπλοχρησία.

«Σε υπόγειο διαμέρισμα όπου διέμεναν από κοινού, ενεργώντας μαζί και με έτερο άγνωστο δράστη, με τη χρήση μαχαιριού κουζίνας τεμάχισαν το σώμα του ανήλικου βιολογικού τέκνου του πρώτου κατηγορουμένου (σ.σ. Μπακαρτζίεβ), το οποίο είχαν προηγουμένως σκοτώσει και (....) τοποθέτησαν τα παραπάνω σε πλαστικές σακούλες, τις οποίες επέρριψαν εν συνεχεία σε κάδους απορριμμάτων της περιοχής, προκειμένου να εξαφανίσουν το νεκρό σώμα της ανήλικης» αναφέρει χαρακτηριστικά το παραπεμπτικό βούλευμα.

«Υπάρχει Θεός, οι ένοχοι πρέπει να πληρώσουν» είπε στην «Espresso» η 25χρονη μητέρα της Αννυ, Δημητρίνα Μπορίσοβα, που κρατείται στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών. Η κατηγορούμενη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, από την οποία επήλθε θάνατος, ενημερώθηκε για τη σύλληψη του Νικολάι από συγγενικά της πρόσωπα στη Βουλγαρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία του Γκράμποβο ζήτησε από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών να αποσταλεί εκ νέου, μεταφρασμένο στα βουλγαρικά, το ένταλμα σύλληψης για τον 30χρονο, αίτημα που ικανοποιήθηκε αμέσως.

Στον κατηγορούμενο θα γνωστοποιηθεί το κατηγορητήριο σε βάρος του, για να αποφασίσει εάν θα ασκήσει ένδικα μέσα για να αποφύγει την έκδοσή του στην Ελλάδα.

Δικαστικές πηγές, ωστόσο, εκτιμούν πως αποτελεί μονόδρομο η έκδοση του συγκεκριμένου κατηγορουμένου στη χώρα μας το επόμενο διάστημα.

«Είναι μια πάρα πολύ ευνοϊκή τροπή στην υπόθεση για την εξεύρεση της αλήθειας. Ηταν κάτι που η εντολέας μου κι εγώ ζητούσαμε από την πρώτη στιγμή» ανέφερε για τη σύλληψη του Βούλγαρου ο συνήγορος της μητέρας του κοριτσιού Σταύρος Γεωργίου.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.