Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

Η Στεφανίδη διέλυσε το Πανελλήνιο ρεκόρ και έκανε την 4η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μεγαλειώδης εμφάνιση από την Κατερίνα Στεφανίδη στη Νέα Υόρκη, καθώς «έσπασε» το φράγμα των 4.90μ. στο επί κοντώ, έκανε, φυσικά, νέο Πανελλήνιο ρεκόρ και την 4η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Στεφανίδη διέλυσε το Πανελλήνιο ρεκόρ και έκανε την 4η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών

Φοβερή και τρομερή Κατερίνα Στεφανίδη!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια «έσπασε» στο μίτινγκ κλειστού στίβου της Νέα Υόρκης, λίγο πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πόρτλαντ (17-20 Μαρτίου), το φράγμα των 4.90μ. στο επί κοντώ, πέτυχε το απόλυτο Πανελλήνιο ρεκόρ, τη δεύτερη καλύτερη επίδοση για φέτος και 4η ΟΛΩΝ των εποχών!

Μοναδικό άκυρο άλμα για την Στεφανίδη ήταν στα 4.90, που πέρασε με τη δεύτερη τελικά, ενώ, νωρίτερα, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στα 4.50, 4.60, 4.70 και 4.80.

Μάλιστα, δοκίμασε άλμα και στο εξωπραγματικό ύψος των 5 μέτρων, όμως δεν τα κατάφερε, δείχνει, ωστόσο, πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Μέχρι σήμερα, για να συνειδητοποιήσετε το τεράστιο επίτευγμα της 26χρονης αθλήτριας, η Στεφανίδη είχε 4.71μ. στον ανοικτό στίβο και 4.72μ. στον κλειστό! Ανέβασε, δηλαδή, κατά 18 ολόκληρα εκατοστά την καλύτερη επίδοσή της!

Το Πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο ήταν το 4,81μ. που έκανε πριν λίγες μέρες στη Στοκχόλμη η Νικόλ Κυριακοπούλου, ενώ στον ανοικτό είναι στα 4,83.μ. Φέτος, δε, η μόνη που έχει κάνει καλύτερη επίδοση είναι η Αμερικανίδα Σουρ με 5,03μ.

Oι καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών

Ισινμπάγεβα 5,06μ.
Σουρ 5,03μ.
Σίλβα 4,91μ.
Στεφανίδη 4,90μ.

------------

Δείτε το ρεκόρ της Στεφανίδη

Μεγάλο το ρεκόρ της Κατερίνας Στεφανίδη στο διεθνές μίτινγκ στίβου στη Νέα Υόρκη. Δείτε την επιτυχημένη της προσπάθεια...

Πηγή: http://www.sport-fm.gr και http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.