Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

«Τραμπούκος» συνδικαλιστής του ΚΚΕ ξυλοκόπησε…. εργαζόμενο ΑμεΑ στο Δήμο Περιστερίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ξυλοδαρμός εργαζομένου ΑμεΑ στο Δήμο Περιστερίου.

Συνδικαλιστής του ΚΚΕ και εργαζόμενος στο Δήμο Περιστερίου επιτέθηκε και ξυλοκόπησε συνάδελφό του Α.Μ.Ε.Α., κάτι που κατήγγειλε με ανακοίνωσή της η Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α.

Παρά το γεγονός, ότι ήρθε στη δημοσιότητα ο ξυλοδαρμός, τα στελέχη του ΚΚΕ και ο κομματικός του συνδικαλιστικός φορέας δεν έχουν πάρει καμία θέση.

Επίσης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της "Αριστερής Συσπείρωσης", κάνουν τα "στραβά μάτια" για το μείζον ζήτημα με τον "τραμπούκο" συνδικαλιστή.

Ο Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. καλεί κάθε συλλογικό συνδικαλιστικό φορέα και στέλεχος να πάρει θέση ξεκάθαρη απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές που αμαυρώνουν το συνδικαλιστικό κίνημα και δεν συνάδει με την «εργατική ταξική συνείδηση».

Καταγγελία ΠΟΕ-ΟΤΑ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην συνεδρίασή της την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016, συζήτησε την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου σύμφωνα με την οποία μέλος του Δ.Σ. επιτέθηκε και ξυλοκόπησε συνάδελφο Α.Μ.Ε.Α.

«Προφανώς ο τρόπος αυτός συγκαταλέγεται στις μεθόδους πειθούς του κατά τα άλλα «αιρετού εκπροσώπου» των εργαζομένων», αναφέρει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, καταγγέλοντας με κατηγορηματικό τρόπο το επεισόδιο «που σύμφωνα με τις καταγγελίες δεν είναι το πρώτο».

«Καταδικάζουμε το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου, Νικόλαο Πατσή, που προφανώς αδυνατεί να συμπεριφερθεί όπως αρμόζει σε «αιρετό εκπρόσωπο εργαζομένων», δείχνοντας ανοχή στην κριτική και σεβασμό στην διαφορετική άποψη.

Καλούμε το σύνολο των εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου να καταδικάσει και να απομονώσει τον Νικόλαο Πατσή που μόνο ως «εκπρόσωπος των εργαζομένων» δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί!!!

Καλούμε επίσης κάθε συλλογικό συνδικαλιστικό φορέα και στέλεχος να πάρει θέση ξεκάθαρη απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές που αμαυρώνουν το συνδικαλιστικό κίνημα και δεν συνάδει με την «εργατική ταξική συνείδηση».

Το συνδικαλιστικό κίνημα την δύσκολη αυτή περίοδο δεν ανέχεται, δεν συμβιβάζεται, δεν ενσωματώνει, δεν συγκαλύπτει συμπεριφορές που δυστυχώς ως εξαιρέσεις συναντώνται, άμεσα όμως οφείλει να καταδικάζει και να απομονώνει!!!», καταλήγει η ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.


Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.