Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Ο πατέρας του 6χρονου στην Κρήτη είδε με τα μάτια του τη φρίκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανήμπορος είδε να σέρνεται το κορμάκι του παιδιού στο οδόστρωμα, σε απόσταση περίπου 20 μέτρων.

Στις 15.00 το μεσημέρι θα παιχτεί, στον Κρουσώνα η τελευταία πράξη του δράματος με το 6χρονο αγοράκι που χθες βρήκε τραγικό θάνατο στο δρόμο μπροστά από το ΠΑΓΝΗ.

Το αγοράκι διέσχιζε το δρόμο με τον πατέρα του όταν δίκυκλη μηχανή με επιβαίνοντες έναν άνδρα και μια γυναίκα από την Κύπρο, δεν πρόλαβε να φρενάρει και χτύπησε θανάσιμα το παιδάκι. Μάταια ο πατέρας προσπάθησε να καλύψει με το σώμα του το 6χρονο, το οποίο όμως δεν κατάφερε να σώσει. Αντιθέτως ο πατέρας αντίκρισε με τα μάτια του τη φρίκη του να σέρνεται το κορμάκι του παιδιού στο οδόστρωμα, σε απόσταση περίπου 20 μέτρων.

Αν και το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο ΠΑΓΝΗ, τα χτυπήματα που είχε δεχτεί ήταν βαριά και το 6χρονο αγοράκι υπέκυψε...

Όσο για τους δύο αναβάτες στη μηχανή, 31 και 19 χρόνων, φέρουν κακώσεις στα άκρα ωστόσο βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Πληροφορίες του cretalive, αναφέρουν πως το παιδί ήταν μαζί με τον πατέρα του και κινούνταν με το αυτοκίνητο τους στο δρόμο προς το ΠΑΓΝΗ όπου σταμάτησαν το ΙΧ προκειμένου να πάρουν φράουλες.

Την ώρα που επιχειρούσαν να περάσουν τον δρόμο για να γυρίσουν στο αυτοκίνητο, ο πατέρας σκόνταψε και έπεσε με αποτέλεσμα το παιδί να βρεθεί μόνο του στη μέση του δρόμου.

Τότε, περνούσε μια μηχανή με δυο αναβάτες η οποία έπεσε κυριολεκτικά πάνω στο παιδί....

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ του μετέφερε το παιδί στο ΠΑΓΝΗ και οχι στο Βενιζέλειο που εφημερεύει λόγω της κοντινής απόστασης όπου έγινε το δυστύχημα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.