Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Η πρώτη παιδική χαρά για ΑμΕΑ κατασκευάστηκε στο Παλαιό Φάληρο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εγκαινιάστηκε χθες, 19 Φεβρουαρίου, στο Παλαιό Φάληρο από τα Special Olympics Ελλάς με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου η πρώτη παιδική χαρά για ΑμεΑ.


Στα πλαίσια των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε επίδειξη του αθλήματος Bocce και Μπάσκετ στα καινούρια γήπεδα καθώς υπήρχαν και δράσεις δημιουργικής απασχόλησης από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ».

Η παιδική χαρά Αγίας Σκέπης Παλαιού Φαλήρου (δίπλα στα Village – στάση τραμ Αγίας Σκέπης) διαθέτει γήπεδα Bocce Special Olympics, Μπάσκετ ΑμεΑ και ποδηλατόδρομο για όλους.



Αμέσως μετά τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκε επίδειξη από αθλητές των Special Olympics Hellas και του συλλόγου ΑΛΜΑ.

Η παρέμβαση που πραγματοποιήθηκε περιλαμβάνει την κατασκευή του γηπέδου ‘Μπότσε’ διαστάσεων περίπου 28,00μ x 4,00 μ, κατασκευασμένου από πορώδες σκυρόδεμα και συνθετικό χλοοτάπητα και περιμετρικά τοιχία επενδυμένα με ξύλο.

Επιπροσθέτως για την προστασία από τον ήλιο και την ευχάριστη παραμονή των χρηστών του χώρου άθλησης, κατασκευάστηκαν δύο ξύλινα στέγαστρα (πέργκολες) αναμονής των παικτών καθώς και καθιστικοί πάγκοι.



Επίσης το γήπεδο εντάχθηκε στην υπάρχουσα παιδική χαρά, ενώ η είσοδος του διαμορφώθηκε κατάλληλα ώστε να είναι προσβάσιμο από ΑΜΕΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.